24 / 04 / 2024

Mazaya Holding yeni şirket kurdu!

Mazaya Holding yeni şirket kurdu!

Dumankaya İnşaat tarafından yapımına başlanılan Ritim İstanbul projesinin tamamı (FETÖ) soruşturması sonrasında Mazaya Holding'e devredildi. Mazaya Holding bugün Mazaya Ritim İstanbul İnşaat Anonim Şirketi'ni kurdu. İşte detaylar...



Dumankaya İnşaat tarafından yapımına başlanılan Ritim İstanbul projesinde 250 adet home ofis, 113 adet ticari ofis ve 110 adet mağaza ile toplamda 1336 adet bağımsız alan bulunuyor. Projede 1+1’den 5+1 dublekse, çok farklı alternatiflerde 863 adet rezidans yer alıyor. 


Al Mazaya Holding yüzde yüz iştiraki olan Al Mazaya Turkey Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. ile Türkiye gayrimenkul piyasasına 2014 yılında girdi.


Maltepe Ritim İstanbul projesinin ortağı olan Mazaya Holding, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması sonrasında projenin tamamını satın aldı. Yani Maltepe'de yer alan ve teslimlerin hemen yapıldığı Ritim İstanbul projesi Mazaya Holding'e devredildi. Mazaya Holding bugün yeni bir şirket kurdu.


İşte o şirketin detayları;



Mazaya Ritim İstanbul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!


Mazaya Ritim İstanbul İnşaat Anonim Şirketi 49 milyon 542 bin 70 TL sermaye ile bugün Rashıd Y Y A Alnasfısı, Muhrez Abdul Hamıd ve Ibrahim A I N Alsoqabı ortaklığında  kuruldu. 


Mazaya Ritim İstanbul İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; Konutları, toplu konutları, her türlü yerleşim birimlerini, ofisleri, ticaret ve iş merkezlerini, kongre merkezleri, parkları, fabrikaları, depoları, alışveriş merkezlerini, marketleri, konaklama, yerlerini, otelleri, motelleri, sosyal tesisleri, turistik tesisleri, spor tesislerini, eğitim ve kültür tesislerini, sinema ve tiyatro salonlarını, hastaneleri, bakım ve huzurevleri de dahil olmakancak bunlarla sınırlı olmamak üzere her türlü gayrimenkulleri kendi adına ve/veya üçüncü kişiler adına almak, satmak, kiralamak, alt kira sözleşmesi ile üçüncü kişilere kiraya vermek, işletmek ve işlettirmek ve Ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Mazaya Ritim İstanbul İnşaat Anonim Şirketi Adres; Cevizli Mahallesi Zuhal Caddesi No:46 A/356 Maltepe 



Geri Dön