18 / 04 / 2024

Md Group yapı market oluşumu için ilk showroomunu açtı!

Md Group yapı market oluşumu için ilk showroomunu açtı!

Md Group, yapı market oluşumu için ilk showroom açılışını gerçekleştirdi. Şirket inşaat, plastik kent ekipmanları, park oyun grupları, makine ve hırdavat sektörlerinde faaliyet gösteriyor.



İnşaat, plastik kent ekipmanları, park oyun grupları, makine ve hırdavat sektörlerinde 2015 yılından bu yana faaliyet gösteren Md Group, yapı market oluşumu için ilk showroom açılışını gerçekleştirdi.


MD Yapı AŞ; Işıltı Plastik Kent Ekipmanları, Livakent Kent Ekipmanları Limited Şirketi ve Rety Şap makineleri Limited Şirketi ve MD Hırdavat Makine Limited Şirketi isimleriyle inşaat, plastik kent ekipmanları, park oyun grupları, makine ve hırdavat sektörlerinde faaliyet gösteriyor. 


MD Group Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Durna, "Almanya'da uzun yıllar devam eden iş hayatımdan sonra memleketim olan Konya'ya dönerek farklı sektörlerde çalışmalar başlattık. Hırdavat üretim ve satışı için ilk showroomumuzun açılışını gerçekleştirdik. Yapı market şeklinde şirketleşmelerimiz devam edecek" dedi. MD yapı olarak olarak 73 bin metrekarelik alanıyla Konya'nın en büyük AVM projesinin ortaklarından olduklarını belirten Durna, "2018'de projeyi tamamlamayı planlıyoruz. Şirketimiz halen taşeronluk işi yapıyor. Ayrıca Palmaris Botanica ismiyle 146 rezidans yapıyoruz. İnşaatın yüzde 70'i bitti. Önümüzdeki yılın bahar ayında tüm daireler sahiplerine teslim edilecek " diye konuştu. 


Durna, şunları kaydetti: "Işıltı Plastik firmamız Türkiye'nin en büyük plastik oyun park grubunun üreticisi olmak için yola çıktı. Livakent ile de tüm park oyun gruplarını üretiyoruz." 


Dünya


Geri Dön