24 / 04 / 2024

Meal Box 2014 sonuna kadar 30 şubeye ulaşacak!

Meal Box 2014 sonuna kadar 30 şubeye ulaşacak!

‘Meal Box’ haziran ayından bu yana 6 şubeye ulaştı. İnternet üzerinden ev yemekleri satışı gerçekleştiren firma Ağustos 2013’ten bu yana melek yatırımcısı Aslanoba Şirketler Grubu’ndan 2 milyon dolar yatırım aldı.




Üç girişimcinin kurduğu online restoran zinciri ‘Meal Box’ haziran ayından bu yana 6 şubeye ulaştı. İnternet üzerinden ev yemekleri satışı gerçekleştiren firma Ağustos 2013’ten bu yana melek yatırımcısı Aslanoba Şirketler Grubu’ndan 2 milyon dolar yatırım aldı.


Ataşehir, Beşiktaş, Etiler, Acıbadem, Suadiye ve Maslak’ta şubelerinin bulunduğunu ifade eden Online Market Genel Müdürü Murat Demirhan, Göktürk ve Şişli şubelerinin de sırada olduğunu söyledi. Temmuz ayı itibariyle 10 şubeye ulaşmayı hedeflediklerini dile getiren Demirhan, 2014 sonuna kadar amaçlarının 30 şubeye ulaşmak olduğunu söyledi.  2 milyon kişiye hizmet verebilecek kapasiteye ulaştıklarını dile getiren Demirhan, 2015 için ciro hedeflerinin 25 milyon lira olduğunu söyledi. 


İki ayda 6 şubeye ulaştıklarını belirten Demirhan, ciro ve siparişlerde ilk aya göre yüzde 50 artış olduğunu vurguladı. Demirhan şunları söyledi: “Ünlü bir şefin elinden ev yemekleri üretiyoruz. Özel paketleme sistemi ile ürünleri koruyoruz. İnternet ve telefon ile sipariş alıp bir saatte teslim ediyoruz. İsteyene soğuk, isteyene sıcak yemek temin ediyoruz. Özel kaplarımız ile soğuk yemekler fırınlarda ısıtılabiliyor. Evde yapılan tencere yemeği tadında ürünleri özel kutuda müşteriye sunuyoruz. Haftanın 6 günü hizmet veiryoruz. Pazar günleri servis yapmıyoruz.”



Hürriyet


Geri Dön