23 / 04 / 2024

Mebuskent'te terörün önüne konut kampanyaları ile geçiliyor!

Mebuskent'te terörün önüne konut kampanyaları ile geçiliyor!

Başkentin prestijli projelerinden Mebuskent, terörün yol açtığı psikolojik ortamda ekonomik ve sosyal hayatı canlandırmaya yönelik çalışmalara, “aylık yüzde 0,99 faiz ve 120 ay vade kampanyası” ile omuz verdi.



Artan terör saldırılarının yol açtığı korku atmosferi nedeniyle insanların eve kapanması ve tüketimdeki daralma üzerine, hükümet ve özel kesimlerce başlatılan ekonomik ve sosyal hayatı canlandırmaya yönelik çalışmalara Mebuskent, somut bir kampanya ile katıldı.  


Başkentin prestijli projelerinden Mebuskent, konut talebinin ertelenmesinin önüne geçme amacıyla  “Bahar Fırsatı” şeklinde bir kampanya başlattı. Ankara’nın yeni gözde yaşam bölgesi Karacakaya Çakırlar’da yapımı gerçekleştirilen ve 5-6 bin kişinin yaşayacağı Mebuskent’te konutların büyük bölümü yeni sahiplerini bulurken, konjonktür dikkate alınarak kalan daireler için cazip faiz ve vade imkanı getirildi. Konut alıcıları, Mebuskent’te aylık yüzde 0,99 faiz ve 120 aya kadar vade ile konut sahibi olabilecek. 

Aymor Grup Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan kampanya hakkında bilgi verirken, “Ülkemiz, milletimiz için kalkınma hedeflerimizden geri kalmamak için vatandaş normal hayatından taviz vermemeli, işletmeler de düzenleyecekleri kampanyalarla elini taşın altına koymalı. Biz de Mebuskent olarak bu bilinçten hareketle bir kampanya düzenledik ve kalan dairelerimiz için cazip faiz ve uzun vade imkânı sunuyoruz” dedi.

-“Terörün tuzağına düşmeyeceğiz”… 

Kürşat Ayhan, terörün temel misyonunun korku salarak insanları paralize etmek, yıldırmak, onları gündelik işlerinden alı koymak, ekonomik ve sosyal hayatın işleyişini bozmak ve böylece Türkiye ekonomisine darbe vurmak olduğunu ifade etti. 

Korkuya kapılıp eve kapanmak, ihtiyaçları ötelemek, tüketimi ertelemenin terörün amacına hizmet olacağını vurgulayan Ayhan, şunları söyledi:


“Milletçe korku ve yılgınlığa kapılmadan günlük hayatımızın olağan seyrine devam edeceğiz. Eskisinden de daha fazla çalışacak, daha fazla üreteceğiz. Üretimden, tüketimden vazgeçerek kendi ekonomimizi çökertmeye hizmet etmeyeceğiz. Tam tersine daha çok çalışarak, üreterek, tüketerek ekonomimize daha fazla can vereceğiz. Terörün, ekonomimize darbe vurmasına asla izin vermeyeceğiz. Ekonomik ve sosyal hayatımızı canlı ve diri tutup kalkınma ve büyüme yolunda ilerleyeceğiz. Devletimize, milletimize güven ve vakar içinde normal hayatımızı sürdüreceğiz. Bu inançla herkes üzerine düşeni yapmalıdır. Vatandaş tüketimini ertelemeyecek ama işletmeler de kolaylaştırıcı uygulamalara, çeşitli kampanyalara imza atabilir. Biz Mebuskent olarak vatandaşlarımızın alım planlarını erteleme eğilimine karşı, böyle bir kampanya düşündük. Benzer kampanyalarda herkes elini taşın altına koymalıdır. Ülkemiz ve milletimiz için kalkınma hedeflerimizden geri kalmamak için ne gerekiyorsa yapmalıyız.”

-İnsanları evden çıkaracak etkinlikler…

Kürşat Ayhan, son dönemde oluşan negatif atmosferi kırmak için insanları evden çıkaracak, moral verici sosyal aktivitelere de hız verme kararı aldıklarını bildirdi. Çocuklarla ağaç dikme etkinliği yapacaklarını bildiren Ayhan, şenlik havasında geçecek büyük bir organizasyon gerçekleştirmeyi de planladıklarını açıkladı. Ayhan, “Mebuskent sakinleri yanında tüm halkımızı da davet edecek hep birlikte bir etkinlik gerçekleştireceğiz. İnanıyoruz ki milletimiz birlik ve bütünlük içinde daha da güçlü bir ülke yolunda her türlü adımı atacaktır” dedi.



Geri Dön