19 / 04 / 2024

Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosunun temeli 9 Şubat'ta atılacak!

Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosunun temeli 9 Şubat'ta atılacak!

Güneşli Seçim İrtibat Bürosu'nun açılışında konuşan Topbaş, Beşiktaş'a kadar uzanacak Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosunun temelinin 9 Şubat’ta atılacağını, Kirazlı - Bakırköy İDO iskelesi metro hattının ihale aşamasında olduğunu söyledi...



Güneşli Seçim İrtibat Bürosu'nun açılışında konuşan Topbaş, Beşiktaş'a kadar uzanacak Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosunun temelinin 9 Şubat’ta atılacağını, Kirazlı - Bakırköy İDO iskelesi metro hattının ihale aşamasında olduğunu söyledi.


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Güneşli Seçim İrtibat Bürosu'nun açılışını gerçekleştirdi. Açılışta konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş, 9 Şubat'ta Beşiktaş'a kadar uzanacak Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosunun temelini atacaklarını duyurdu.


Topbaş,  9 Şubat'ta Beşiktaş'a kadar uzanacak Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosunun temelini atacaklarını ifade ederek, "Yani Bağcılar'da yaşayan kardeşlerim olan sizler bir metro hattına daha kavuşuyorsunuz" dedi.


Kirazlı - Bakırköy İDO iskelesi metro hattı ihale aşamasında


Tramvayın dışında üçüncü hattın geleceğini söyleyen Topbaş, "Buradan metroya bindiğiniz zaman Beşiktaş'a, Kabataş'a kadar gidebileceksiniz. Taksim'e gidebileceksiniz. İnşallah Kirazlı'dan Bakırköy İDO iskelesine de bir metro projemiz var. Onun da ihale aşamasına gelindi" dedi.


Üçüncü dönem için partisinin yine kendisini uygun gördüğünü ve hizmete talip olduklarını söyleyen Topbaş, konuşmasını şöyle sürdürdü:


"Sonuç alamayacaklar"


"Partimiz kurulurken, 'Taşranın, Anadolu'nun ayak sesleri' dediler. Partimizin gelişinden endişe ettiler. Çünkü ezber bozuluyor, oyun bozuluyordu. Şimdi değişik değişik oyunlar sergilemek istiyorlar ama sonuç alamayacaklarına inanıyorum. Çünkü her şeyden önce biz milletimize, size güveniyoruz"


Dünya Gazetesi 


Geri Dön