26 / 04 / 2024

Mecidiyeköy Nurol Tower tamamlandı!

Mecidiyeköy Nurol Tower tamamlandı!

Nurol GYO, çok önemli bir yeniliğe imza atarak, ilk yeşil binasını tamamladı. Nurol GYO’nun İstanbul’un kalbi Mecidiyeköy’de tamamladığı ilk proje olan Nurol Tower, ev ve ofis hizmetleriyle lüks bir rezidansın konforunu tek bir yapı içinde buluşturuyor.



İstanbul’a seçkin projeler kazandıran gayrimenkul sektörünün güçlü kuruluşu Nurol GYO, çok önemli bir yeniliğe imza atarak, ilk yeşil binasını tamamladı.  Nurol GYO’nun İstanbul’un kalbi Mecidiyeköy’de tamamladığı ilk proje olan Nurol Tower, ev ve ofis hizmetleriyle lüks bir rezidansın konforunu tek bir yapı içinde buluşturuyor. Nurol Tower, su ve enerji tasarrufunda ulaştığı yüksek verimlilikle de bu alanda dünyanın en güvenilir değerlendirmesi olan LEED Yeşil Bina Sertifikası’na aday oldu. Nurol GYO Genel Müdürü Samim Hatipoğlu, çevre dostu ve tasarruf sağlayan yeşil binaların artması gerektiğini belirterek “Bu konuda liderlik yaparak, toplumsal bilinci artırmayı ve sektöre örnek olmayı amaçlıyoruz” dedi.


Nurol GYO Genel Müdürü Samim Hatipoğlu, Nurol Tower’da düzenlediği basın toplantısıyla yapımı tamamlanan proje hakkında bilgi verdi. 


Karbon ayak izi, rekor seviyede azaltıldı

Şehrin kalbi Mecidiyeköy’de geliştirdikleri Nurol Tower’ın ayrıcalıklı bir yaşam sunduğuna vurgulayan Samim Hatipoğlu, şunları söyledi:

“Nurol Tower, ev ve ofis hizmetleriyle lüks bir rezidansın konforunu tek bir yapı içinde buluşturdu. Ayrıca su ve enerji tasarrufunda ulaştığı yüksek verimlilikle, bu alanda dünyanın en güvenilir değerlendirmesi olan LEED Yeşil Bina Sertifikası’na aday oldu. Yağmur suyu ve soğutma sistemi kondens suyunun peyzaj sulamasında kullanarak, %100’e varan tasarruf sağlayacağız. Bina cephesinde tercih eden kaplama tipleriyle ısı tasarrufunda %24 tasarruf hedefleniyor. Soğutma sistemlerinde ise %50 tasarruf sağlanıyor. Verimli batarya ve rezervuar seçimi ile %50 su tasarrufu sağlayacağız. Bina genelinde yaklaşık olarak tasarruf oranları; ısıtmada %50, soğutmada %22, iç aydınlatmada %20 ve binadan elde edilen toplam enerji tasarrufu ise %25 olarak hesaplandı. Nurol Tower’da karbon ayak izi, 3266 ton azaltıldı ve bu 4474 adet ağaca denk geliyor. Peyzaj tasarımında bitki seçimlerinde az su isteyen bitkiler tercih edildi. Binanın enerji verimliliği, toplu taşımaya olan mesafesi ve bisiklet kullanımını teşvik etmemiz, çevre konusundaki duyarlılığımızı yansıtıyor. Ayrıca tüm inşaat boyunca da inşaat atıklarının %53’ü (hurda demir ve malzeme paletleri) ayrı ayrı toplanarak ve geri dönüşüme kazandırılarak belediye çöp döküm sahasına gitmesi engellendi. Kısacası Nurol Tower, yeşil bina için çok başarılı bir örnek oldu.”


İstanbul’a değer katan Nurol Tower ayrıcalıkları

Nurol Tower’ın şehre ve yaşama katan diğer ayrıcalıklarını da anlatan Hatipoğlu, şöyle konuştu:

“Yeni Adalet Sarayı’nın karşısında Çağlayan Meydanı’na komşu konumda yükselen Nurol Tower, ulaşım alternatifleriyle ön plana çıkıyor. E5 cepheli konumu, çevreyolu ve Boğaz köprüleri bağlantılarına hemen ulaşılabilirliği, metro ve metrobüs durağına yakınlığı, ulaşımda önemli bir kolaylık sağlayacak. Büyükşehir Belediyesi tarafından 5 yılda tamamlanması hedeflenen Kabataş-Bağcılar metro hattının üzerinde bulunan Nurol Tower’dan Çağlayan durağına sadece 1 dakikada ulaşılabilecek. Nurol Tower, sunduğu ofis hizmetleri ve büyüleyici İstanbul manzarasıyla, özellikle iş dünyası için en prestijli adreslerden biri olacak. Nurol Tower’da ‘Kule Ofisler’, ‘Zirve Katlar’ ve baza bölümünde yer alan tam kat ‘Merkez Ofisler’ en ince ayrıntısına kadar titiz bir çalışmayla tasarlanarak beğeniye sunuldu. Nurol Tower; çarşı, dükkan, restoran ve kafeleri ile hayatı kolaylaştırıyor. Nurol Tower’daki Concierge Hizmetleri, her şeyi düşünüyor, istek ve ihtiyaçlara tek bir telefonla çözüm üretiyor. Nurol Tower’ın 149 metre yükseklikteki çatı katında bulunan Sky Lounge; eşsiz bir İstanbul panoramasına sahip. Nurol Tower’ın 360 derecelik İstanbul manzarasıyla, Sky Lounge bölümünde özel günler için davet ve kutlamalar gerçekleştirilebiliyor. Nurol Tower’da 73 ila 193 metrekare arasında değişen, 4 metre tavan yüksekliğine sahip 270 adet ev ofis, 50 ofis ve çarşı katında 15 dükkan ve mağaza olmak üzere 321 bağımsız bölüm bulunuyor. İstanbul’a her yönüyle farklı bir projeyi kazandırıyor ve şehre değer kattığımıza inanıyoruz.”


Yatırımı zirveye taşıyor

İstanbul’un en değerli lokasyonunda yer alan Nurol Tower, yatırım beklentisini de zirveye taşıyor. En önemli yatırım aracı olan gayrimenkulde hiç bitmeyen bir kazanç sağlayan Nurol Tower, torunların bile faydalanacağı, nesiller boyu süren bir yatırım fırsatı sunuyor.


Nurol Tower avantajlı seçeneklerle yeni sahiplerini bekliyor

Nurol GYO, hayatını merkeze konumlandırdığı Nurol Tower projesinde faiz kampanyası başlıyor. Kampanya kapsamında yüzde 0,79’dan başlayan faiz oranlarıyla ve hemen teslim avantajıyla Nurol Tower’in ayrıcalıklı dünyasında yerinizi ama fırsatı sunuluyor.


Web: http://www.nuroltower.com.tr/tr/




Bu haber Sabah Gazetesi'nde şöyle yer aldı:


Nurol GYO’nun yeşil bina konseptiyle yaptığı ilk proje olan Nurol Tower’a ilgi büyük oldu. Mecidiyeköy’deki 321 bağımsız bölümden oluşan projenin yüzde 70’i satıldı

Nurol GYO, İstanbul Mecidiyeköy'deki ilk yeşil binası olan Nurol Tower'ı tamamladı. Nurol GYO Genel Müdürü Samim Hatipoğlu, Nurol Tower'ın ev ve ofis hizmetleriyle lüks bir rezidansın konforunu tek bir yapı içinde buluşturduğunu belirterek, "Ayrıca su ve enerji tasarrufunda ulaştığı yüksek verimlilikle, bu alanda dünyanın en güvenilir değerlendirmesi olan LEED Yeşil Bina Sertifikası'na aday oldu" dedi. Nurol Tower'da karbon ayak izinin 3 bin 266 ton azaltıldığını ifade eden Hatipoğlu, "Bu 4 bin 474 adet ağaca denk geliyor. Peyzaj tasarımında bitki seçimlerinde az su isteyen bitkiler tercih edildi. Binanın enerji verimliliği, toplu taşımaya olan mesafesi ve bisiklet kullanımını teşvik etmemiz, çevre konusundaki duyarlılığımızı yansıtıyor. Ayrıca tüm inşaat boyunca inşaat atıklarının yüzde 53'ü ayrı ayrı toplanarak ve geri dönüşüme kazandırılarak belediye çöp döküm sahasına gitmesi engellendi. Kısacası Nurol Tower, yeşil bina için çok başarılı bir örnek oldu" diye konuştu.


ULAŞIM AVANTAJI

Yeni Adalet Sarayı'nın karşısında Çağlayan Meydanı'na komşu konumda yükselen Nurol Tower'ın ulaşım alternatifleriyle ön plana çıktığını anlatan Hatipoğlu, şunları söyledi: "E5 cepheli konumu, çevreyolu ve Boğaz köprüleri bağlantılarına hemen ulaşılabilirliği, metro ve metrobüs durağına yakınlığı, ulaşımda önemli bir kolaylık sağlayacak. Büyükşehir Belediyesi tarafından 5 yılda tamamlanması hedeflenen Kabataş-Bağcılar metro hattının üzerinde bulunan Nurol Tower'dan Çağlayan durağına sadece 1 dakikada ulaşılabilecek. Nurol Tower'ın 149 metre yükseklikteki çatı katında bulunan 360 derecelik İstanbul manzarasıyla Sky Lounge, eşsiz İstanbul panoramasına sahip."


FAİZ ORANI YÜZDE 0.79

Nurol Tower'da 73 ila 193 metrekare arasında değişen, 4 metre tavan yüksekliğine sahip 270 adet ev ofis, 50 ofis ve çarşı katında 15 dükkân ve mağaza olmak üzere 321 bağımsız bölüm bulunduğunu söyleyen Hatipoğlu, "Toplam 60 milyon dolar inşaat maliyeti olan projenin yüzde 70'lik kısmı satıldı" diye konuştu. Hemen teslim ev-ofisler için faiz kampanyası başlatan Nurol GYO, müşterilerine kampanya kapsamında yüzde 0.79'dan başlayan faiz oranları sunuyor.


ISIDA TASARRUF % 24 ORANINDA

Projede yağmur ve soğutma sistemi suyu ile yüzde 100'e varan tasarruf sağlandı. Bina yalıtımıyla da ısıda yüzde 24 tasarruf hedefleniyor.


Sabah



Haber Hürriyet'te şöyle yer aldı;


Nurol GYO’nun İstanbul’un kalbi Mecidiyeköy’de tamamladığı ilk proje olan Nurol Tower, ev ve ofis hizmetleriyle lüks bir rezidansın konforunu tek bir yapı içinde buluşturuyor. Nurol Tower, su ve enerji tasarrufunda ulaştığı yüksek verimlilikle de bu alanda dünyanın en güvenilir değerlendirmesi olan LEED Yeşil Bina Sertifikası’na aday oldu. Nurol GYO Genel Müdürü Samim Hatipoğlu, çevre dostu ve tasarruf sağlayan yeşil binaların artması gerektiğini belirterek “Bu konuda liderlik yaparak, toplumsal bilinci artırmayı ve sektöre örnek olmayı amaçlıyoruz” dedi.


Hatipoğlu LEED Yeşil Bina Sertifikası’na aday olduklarını kaydederek şöyle devam etti: “Yağmur suyu ve soğutma sistemi kondens suyunun peyzaj sulamasında kullanarak, yüzde 100’e varan tasarruf sağlayacağız. Bina cephesinde tercih eden kaplama tipleriyle ısıda yüzde 24 tasarruf hedefleniyor. Soğutma sistemlerinde ise yüzde 50 tasarruf sağlanıyor. Verimli batarya ve rezervuar seçimi ile yüzde 50 su tasarrufu sağlayacağız. Bina genelinde toplam enerji tasarrufu ise yüzde 25 olarak hesaplandı. Nurol Tower’da karbon ayak izi, 3266 ton azaltıldı ve bu 4474 adet ağaca denk geliyor.”


Hatipoğlu, “Büyükşehir Belediyesi tarafından 5 yılda tamamlanması hedeflenen Kabataş-Bağcılar metro hattının üzerinde bulunan Nurol Tower’dan Çağlayan durağına sadece 1 dakikada ulaşılabilecek” dedi.


Hürriyet



Haber Milliyet Gazetesi'nde şöyle yer aldı


Nurol GYO’un İstanbul Mecidiyeköy’deki ilk yeşil binası Nurol Tower tamamlanırken, yaklaşık 60 milyon dolar inşaat maliyeti olan projenin yüzde 70’lik kısmının satıldığı bildirildi.



Hemen teslim ev-ofisler için faiz kampanyası başlatan Nurol GYO, kampanya kapsamında yüzde 0.79’dan başlayan faiz oranları sunuyor.


Nurol GYO Genel Müdürü Samim Hatipoğlu, Nurol Tower’ın ev ve ofis hizmetleriyle lüks bir rezidansın konforunu tek bir yapı içinde buluşturduğunu ifade ederek, “Ayrıca su ve enerji tasarrufunda ulaştığı yüksek verimlilikle, bu alanda dünyanın en güvenilir değerlendirmesi olan LEED Yeşil Bina Sertifikası’na aday oldu” dedi. Nurol Tower’da karbon ayak izinin 3 bin 266 ton azaltıldığını ifade eden Hatipoğlu, “Bu 4 bin 474 adet ağaca denk geliyor” dedi.  


Merkezi konumda


Yeni Adalet Sarayı’nın karşısında Çağlayan Meydanı’na komşu konumda yükselen Nurol Tower’ın ulaşım alternatifleriyle ön plana çıktığını anlatan Hatipoğlu, şunları söyledi: 


“E5 cepheli konumu, çevreyolu ve Boğaz köprüleri bağlantılarına hemen ulaşılabilirliği, metro ve metrobüs durağına yakınlığı, ulaşımda önemli bir kolaylık sağlayacak. Büyükşehir Belediyesi tarafından 5 yılda tamamlanması hedeflenen kabataş-Bağcılar metro hattının üzerinde bulunan Nurol Tower’dan Çağlayan durağına sadece 1 dakikada ulaşılabilecek. Nurol Tower’ın 149 metre yükseklikteki çatı katında bulunan Sky Lounge; eşsiz bir İstanbul panoramasına sahip. Nurol Tower’ın 360 derecelik İstanbul manzarasıyla, Sky Lounge bölümünde özel günler için davet ve kutlamalar gerçekleştirilebiliyor. Nurol Tower’da 73 ile 193 metrekare arasında değişen, 4 metre tavan yüksekliğine sahip 270 adet ev ofis, 50 ofis ve Çarşı katında 15 dükkan ve mağaza olmak üzere 321 bağımsız bölüm bulunuyor. İstanbul’a her yönüyle farklı bir projeyi kazandırıyor ve şehre değer kattığımıza inanıyoruz.”  


Milliyet



Haber Karar Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Nurol GYO, ilk yeşil binasını tamamladı. Nurol GYO Genel Müdürü Samim Hatipoğlu, Mecidiyeköy'de geliştirdikleri Nurol Tower'ın su ve enerji tasarrufunda yüksek verimliliğe ulaştığını söyledi. Hatipoğlu, şöyle devam etti: "Yağmur suyu ve soğutma sistemi kondens suyunun peyzaj sulamasında kullanarak, yüzde 100'e varan tasarruf sağlayacağız. Bina cephesinde tercih eden kaplama tipleriyle ısı tasarrufunda %24 tasarruf hedefleniyor. Soğutma sistemlerinde ise yüzde 50 tasarruf sağlanıyor. Verimli batarya ve rezervuar seçimi ile yüzde 50 su tasarrufu sağlayacağız." 


Karar



Haber Vatan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


NUROL GYO, İstanbul Mecidiyeköy'deki ilk yeşil binası Nurol Tower'ı tamamladı. Nurol GYO Genel Müdürü Samim Hatipoğlu, Nurol Tower'ın ev ve ofis hizmetleriyle lüks bir rezidansın konforunu tek bir yapı içinde buluşturduğunu belirterek, "Ayrıca su ve enerji tasarrufunda ulaştığı yüksek verimlilikle, bu alanda dünyanın en güvenilir değerlendirmesi olan LEED Yeşil Bina Sertifikası'na aday oldu" dedi. Nurol Tower'da karbon ayak izinin 3 bin 266 ton azaltıldığını ifade eden Hatipoğlu, "Bu 4 bin 474 adet ağaca denk geliyor. Peyzaj tasarımında bitki seçimlerinde az su isteyen bitkiler tercih edildi. Binanın enerji verimliliği, toplu taşımaya olan mesafesi ve bisiklet kullanımını teşvik etmemiz, çevre konusundaki duyarlılığımızı yansıtıyor. Ayrıca tüm inşaat boyunca inşaat atıklarının yüzde 53'ü ayrı ayrı toplanarak ve geri dönüşüme kazandırılarak belediye çöp döküm sahasına gitmesi engellendi. Kısacası Nurol Tower, yeşil bina için çok başarılı bir örnek oldu" dedi. 


Vatan



Haber Sözcü Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı


NUROL GYO'nun İstanbul Mecidiyeköy'de hayata geçirdiği Nurol Tower'da yaşam başladı. Arsa bedeli için 110 milyon lira ödenen projede, inşaat 60 milyon dolara mal oldu. 149 metre yüksekliğindeki Nurol Tower'da 73 ile 193 metrekare arasında değişen 270 adet ev ofis, 50 ofis ve çarşı katında 15 dükkan ve mağaza olmak üzere 321 bağımsız bölüm bulunuyor. Nurol GYO Genel Müdürü Samim Hatipoğlu, dün Nurol Tower'da düzenlediği basm toplantısıyla yapımı tamamlanan proje hakkında bilgi verdi. 


ISINMADA YÜZDE 50 TASARRUF 

Çevre dostu ve tasarruf sağlayan yeşil binaların artması gerektiğini belirten Hatipoğlu, "Projemiz su ve enerji tasarrufunda ulaştığı yüksek verimlilikle LEED Yeşil Bina Sertifikası'na aday oldu" dedi. Bina genelinde ısıtmada yüzde 50, soğutmada yüzde 22, iç aydınlatmada yüzde 20 tasarruf sağladıklarım kaydeden Hatipoğlu "Nurol Tower'da karbon ayak izi, 3 bin 266 ton azaltıldı ve bu 4 bin 474 adet ağaca denk geliyor. Projemiz yeşil bina için çok başarılı bir örnek oldu" dedi. Nurol Tower'daki hemen teslim daireler için ödeme kampanyası da başlattıklarım ifade eden Hatipoğlu, firma bünyesinde yüzde 0.79 faiz oranıyla vadelendirme yaptıklarını söyledi. 


Sözcü




Haber Taraf Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...




Gayrimenkul sektörü firmalarından Nurol GYO, ilk yeşil binasını tamamladı. İstanbul Mecidiyeköy'de yapımı tamamlanan Nurol Tower'ın, LEED Yeşil Bina Sertifikası'na aday olduğu açıklandı. 


Nurol GYO Genel Müdürü Samim Hatipoğlu, çevre dostu ve tasarruf sağlayan yeşil binalann artması gerektiğini belirterek proje hakkında şunlan söyledi: "Nurol Tovver, ev ve ofis hizmetlerini tek bir yapı içinde buluşturdu. Su ve enerji tasarrufunda ulaşüğı yüksek verimlilikle, dünyanın en güvenilir değerlendirmesi olan LEED Yeşil Bina Sertifikası'na aday oldu. 

Yağmur ve soğutma sistemi suyunu peyzajda kullanarak, %100'e varan tasarruf sağlayacağız. 


Cephedeki kaplama tipleriyle %24 ısı, %50 soğutma tasarrufu sağlanıyor. Verimli batarya ve rezervuar seçimi ile %so su tasarrufu sağlayacağız. 


Bina genelinde tasarruf oranlan; ısıtmada %so, soğutmada %22, iç aydınlatmada %20 veelde edilen toplam enerji tasarrufu ise %25 hesaplandı. 


Nurol Tower'da karbon ayak izi, 3266 ton azaltıldı ve bu 4474 adet ağaca denk geliyor. Peyzaj tasarımında bitki seçimlerinde az su isteyen bitkiler tercih edildi." 




Taraf




Haber Milat Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Nurol GYO, çok önemli bir yeniliğe imza atarak, ilk yeşil binasını tamamladı. Nurol Tower, su ve enerji tasarrufunda ulaştığı yüksek verimlilikle de bu alanda dünyanın en güvenilir değerlendirmesi olan LEED Yeşil Bina Sertifikası'na aday oldu.


Nurol GYO'nun İstanbul'un kalbi Mecidiyeköy'de tamamladığı ilk proje olan Nurol Tower, ev ve ofis hizmetleriyle lüks bir rezidansın konforunu tek bir yapı içinde buluşturuyor. Genel Müdürü Samim Hatipoğlu, Nurol Tower'da düzenlediği basın toplantısıyla yapımı tamamlanan proje hakkında bilgi verdi.

 

Karbon ayak izi, rekor seviyede azaltıldı


Şehrin kalbi Mecidiyeköy'de geliştirdikleri Nurol Tower'ın ayrıcalıklı bir yaşam sunduğuna vurgulayan Samim Hatipoğlu, şunları söyledi: "Nurol Tower, ev ve ofis hizmetleriyle lüks bir rezidansın konforunu tek bir yapı içinde buluşturdu. Ayrıca su ve enerji tasarrufunda ulaştığı yüksek verimlilikle, bu alanda dünyanın en güvenilir değerlendirmesi olan LEED Yeşil Bina Sertifikası'na aday oldu. Yağmur suyu ve soğutma sistemi kondens suyunun peyzaj sulamasında kullanarak, %100'e varan tasarruf sağlayacağız. Bina cephesinde tercih eden kaplama tipleriyle ısı tasarrufunda %24 tasarruf hedefleniyor. Soğutma sistemlerinde ise %50 tasarruf sağlanıyor. Verimli batarya ve rezervuar seçimi ile %50 su tasarrufu sağlayacağız. Bina genelinde yaklaşık olarak tasarruf oranları; ısıtmada %50, soğutmada %22, iç aydınlatmada %20 ve binadan elde edilen toplam enerji tasarrufu ise %25 olarak hesaplandı.

Nurol Tower" da karbon ayak izi. 3266 ton azaltıldı ve bu 4474 adet ağaca denk geliyor. Peyzaj tasarımında bitki seçimlerinde az su isteyen bitkiler tercih edildi. Binanın enerji verimliliği, toplu taşımaya olan mesafesi ve bisiklet kullanımını teşvik etmemiz, çevre konusundaki duyarlılığımızı yansıtıyor. Ayrıca tüm inşaat boyunca da inşaat atıklarının %53'ti (hurda demir ve malzeme paletleri) ayrı ayrı toplanarak ve geri dönüşüme kazandırılarak belediye çöp döküm sahasına gitmesi engellendi. Kısacası Nurol Tower, yeşil bina için çok başarılı bir örnek oldu." 




Milat




Haber Özgür Düşünce Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...




Nurol GYO, Nurol Tower projesinde faiz kampanyası başlıyor. Kampanya kapsamında yüzde 0,79'dan başlayan faiz oranlarıyla birlikte hemen teslim avantajı da dikkat çekiyor. Nurol Tower'da 73 ila 193 metrekare arasında değişen, 4 metre tavan yüksekliğine sahip 270 adet ev ofis, 50 ofis ve çarşı katında 15 dükkan ve mağaza olmak üzere 321 ba ğımsız bölüm bulunuyor. Çağlayan Meydanı'na komşu konumda yükselen Nurol Tovver, ulaşım alter natifleriyle ön plana çıkıyor. 


İLK YEŞİL BİNASINI TAMAMLADI 


Nurol Tower su ve enerji tasarrufunda ulaştığı yüksek verimlilikle LEED Yeşil Bina Sertifikası'na aday oldu. Yağmur suyu ve soğutma sistemi kondens suyunun peyzaj sulamasın da kullanarak, yüzde 100'e varan tasarruf sağlayacak projede bina cephesinde tercih eden kaplama tipleriyle ısı tasarrufunda yüzde 24 tasarruf hedefleniyor. Soğutma sistemlerinde ise yüzde 50 tasarruf sağlana cağı binada verimli batar ya ve rezervuar seçimi ile yüzde 50 su tasarrufu hedefleniyor. 




Özgür Düşünce


Geri Dön