24 / 04 / 2024

Media Markt 30. yaşını kutladı!

Media Markt 30. yaşını kutladı!

Media Markt Türkiye Organizasyonlardan Sorumlu Genel Müdürü Nuri Topatan, "6 Ağustos'ta saat 06.00'da iki mağazamızı aynı anda açacağız" dedi



Media Markt'ın 30. yılının kutlandığı "Born to be a live" gecesinde konuşan Topatan, elektronik marketin 14 ülkede 558 mağazaya ulaştığını belirterek, çok yakında Türkiye'de de 11 mağazaya ulaşacaklarını söyledi.

Topatan, 6 Ağustos'ta saat 06.00'da İstanbul'da iki mağazalarını daha aynı anda açacaklarını belirterek, şöyle devam etti: "Media Markt sıra dışı insanların yarattığı sıra dışı bir marka.

Kurucularımızın o günün şartlarında büyük risk alarak yepyeni bir konsept ile yarattıkları Media Markt'ın başarısının sırrı, müşteriyi odak noktasına taşıyan iş modelidir. Tüketicimize 'kandırılmana izin verme' gibi sloganla seslenen Media Markt, iki yıldır Türkiye'de de büyüyor."
AA

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Avrupa'nın bir numarası Media Markt 30 yaşında

Dört Alman girişimci tarafından 1979 yılında kurulan Media Markt, kuruluşunun 30. yılını düzenlediği çeşitli etkinliklerle kutluyor. Almanya'da henüz özel televizyon kanallarının olmadığı, elektronik ürünlere ulaşmak için ayrı ayrı yerlere gitmek zorunda kalındığı 1970'li yıllar da, o güne kadar Avrupa'da hiç denenmemiş bir model olan elektronik mağazacılığın temelini atan Media Markt, bugün 14 ülkede toplam 558 mağazaya ulaştı. Avrupa'nın 1 numaralı elektronik ürün mağazalar zinciri olan ve 2007 yılında Türkiye'ye gelen Media Markt, kuruluşunun 30. yılını çeşitli etkinliklerle kutluyor.
SIRA DIŞI BİR MARKA

Media Markt'ın 30. yıl kutlaması nedeniyle düzenlenen gecede basın mensuplarıyla bir araya gelen Media Markt Operasyonlardan Sorumlu Türkiye Genel Müdürü Nuri Topatan, "Media Markt, gerçekten sıradışı insanların yarattığı sıra dışı bir marka. Kurucularımızın o günün şartlarında büyük risk alarak yepyeni bir konsept ile yarattıkları Media Markt, bugün 14 ülkede toplam 558 mağazaya sahip bir dev. 2007 Eylül ayından bu yana Avrupa'da 1 numara olmasını sağlayan hizmet anlayışını Türkiye'ye getiren Media Markt'ın yeni yaşının heyecanını burada da yaşamaktan dolayı mutluyuz" dedi.

45 BİN ÜRÜN ÇEŞİDİ VAR

Media Markt'ın benzerine az rastlanır bir başarıya imza attığını söyleyen Topatan, "Bu başarının sırrı o güne kadar Avrupa'da eşi benzeri olmayan ve müşteriyi odak noktasına taşıyan iş modeli, tüketiciyi en kaliteli ve en ucuzla buluşturan hizmet anlayışı ve dikkat çekici atılımlarıdır. Media Markt, bugün Avrupa'nın 1 numarası unvanını fazlasıyla hak ediyor. Avrupalı tüketici 30 yıldan bu yana aradığı her şeyi tek çatı altında buluyor ve ortalama 45.000 ürün çeşidi arasından seçim yapmanın ayrıcalığını yaşıyor" şeklinde konuştu.
Serkan BİTER/Yenişafak


Geri Dön