29 / 03 / 2024

Media Markt Bursa Özdilek AVM'de mağaza açtı!

Media Markt Bursa Özdilek AVM'de mağaza açtı!

Türkiye'nin açık ara lider tüketici elektroniği perakendecisi olan Media Markt, Bursa Özdilek Özlüce AVM'de mağaza açtı.



Media Markt, Türkiye'nin açık ara lider tüketici elektroniği perakendecisi olma hedefiyle mağaza yatırımlarına devam ediyor. Bu doğrultuda da 3 Mart'ta Bursa Özdilek Özlüce AVM'de kentteki 3üncü, Türkiye'deki 47. mağazasını hizmete açtı. 


Media Markt olarak 2017'de de mağaza sayısını artırmaya yönelik yatırımlarına devam edeceklerini belirten Media Markt İcra Kurulu Başkanı Yenal Gökyıldırım, "Rakipsiz fiyatlarımızı, cazip kampanyalarımızı, ürün çeşitliliğimizi ve hizmet kalitemizi, müşterilerimizle buluşturmaya devam ediyoruz. 


Tüketicilerimizin nerede, nasıl alışveriş yapmak istediklerine yönelik beklenti ve görüşleri bizim odağımızda yer alıyor. Bu doğrultuda yeni mağazalarımızın planlaması için çok çalışıyor, araştırmalar ve veri analizleri yaparak açılışlarımızı gerçekleştiriyoruz. 


Bursa'daki 3'üncü mağazamızla Bursalı tüketicilerimize daha da yaklaşıyor ve onların yüzünü güldürmeye devam ediyoruz" dedi.



Yeni Dönem


Geri Dön