25 / 04 / 2024

Media Markt, iki mağazayı aynı anda açtı!

Media Markt, iki mağazayı aynı anda açtı!

Elektronik ürün mağazalar zinciri Media Markt, Merter M1 Meydan Alışveriş Merkezinde ve Güneşli 212 İstanbul Power Alışveriş Merkezinde aynı anda iki mağazanın açılışı yapıldı



İlk mağazasını önceki yıl Ümraniye'de hizmete sokan, ardından çeşitli illerde de mağazalar açan Media Markt'ın, Merter M1 Meydan Alışveriş Merkezi ve Güneşli 212 İstanbul Power Alışveriş Merkezindeki mağazaları saat 06.00'da hizmete açıldı.

Görevliler, gecenin erken saatlerinden itibaren kuyrukta bekleyen müşterilere çay ve poğaça ikram etti. Merter ve Güneşli mağazalarında izdiham yaşanmaması için, her iki mağazanın girişinde bariyerlerle koridorlar oluşturan 250 güvenlik görevlisi, müşterileri, sabahın erken saatlerinde gruplar halinde içeri aldı. Düzenli şekilde içeri girerek alışveriş yapan müşterilerin, indirimli ve stoklarla sınırlı olan LCD televizyonlar, dizüstü bilgisayarlar, beyaz eşya ve küçük ev aletlerine ilgi gösterdiği gözlendi.

Açılışlarla ilgili açıklama yapan Media Markt Operasyonlardan Sorumlu Türkiye Genel Müdürü Nuri Topatan, Türkiye'deki büyüme planlarına kararlılıkla devam ettiklerini belirterek, "İstanbul'un sahip olduğu potansiyel ve büyüklük nedeniyle iki mağazamızı da İstanbul'da açma kararı aldık. Böylece tüketicilerimiz her türlü ihtiyaçlarına rahatlıkla ulaşabilecekler. 2009'un sonuna kadar Türkiye'deki mağaza sayımız 15'e ulaşacak" dedi.
AA

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Me­dia Markt iki ma­ğa­za­yı birden açtı

Elektronik ürün mağazalar zinciri Media Markt, Merter M1 Meydan Alışveriş Merkezinde ve Güneşli 212 İstanbul Power Alışveriş Merkezi'nde aynı anda iki mağazanın açılışını yaptı.

İlk mağazasını önceki yıl Ümraniye'de hizmete sokan, ardından çeşitli illerde de mağazalar açan Media Markt'ın, Merter M1 Meydan Alışveriş Merkezi ve Güneşli 212 İstanbul Power Alışveriş Merkezindeki mağazaları saat 06.00'da hizmete açıldı. Görevliler, gecenin erken saatlerinden itibaren kuyrukta bekleyen müşterilere çay ve poğaça ikram etti. Merter ve Güneşli mağazalarında ilk açılışta yaşanan izdiham görülmedi. 

`YIL SONUNDA 15 MAĞAZA OLACAĞIZ'

Müşterilerin, indirimli olan LCD televizyonlar, dizüstü bilgisayarlar, beyaz eşya ve ev aletlerine ilgi gösterdiği gözlendi. Media Markt Operasyonlardan Sorumlu Türkiye Genel Müdürü Nuri Topatan, Türkiye'deki büyüme planlarına kararlılıkla devam ettiklerini belirterek "Sahip olduğu potansiyel ve büyüklük nedeniyle iki mağazamızı da İstanbul'da açma kararı aldık. Böylece tüketicilerimiz her türlü ihtiyaçlarına rahatlıkla ulaşabilecekler. 2009'un sonuna kadar Türkiye'deki mağaza sayımız 15'e ulaşacak" dedi. Merter'e 350, Güneşli'ye ise 600 müşteri sabah geldi. Her iki mağazayı ziyaret eden müşteri sayısı öğle saatinde ise 2 bini buldu.
Star


Geri Dön