25 / 04 / 2024

Media Markt Konya'daki 2. mağazasını açtı!

Media Markt Konya'daki 2. mağazasını açtı!

Avrupa'nın açık ara bir numaralı parekende zinciri Media Markt, Eylül ayı için planlanan 4 mağaza yatırımı kapsamında 3'üncü mağaza açılışını 29 Eylül tarihinde Konya'da gerçekleştirdi.





Avrupa'nın açık ara bir numaralı parekende zinciri Media Markt, Eylül ayı için planlanan 4 mağaza yatırımı kapsamında 3'üncü mağaza açılışını 29 Eylül tarihinde Konya'da gerçekleştirdi. Kule Site AVM'de yer alan yeni mağazasıyla Media Markt, yüzlerce ürün seçeneğini rakipsiz fiyatlarla Konyalılarla buluşturdu. Konyalı teknoloji severleıin yoğun ilgi gösterdiği açılışa ilişkin bir konuşma yapan Media Markt Türkiye İcra Kurulu Başkanı Yenal Gökyıldırım şunları söyledi: "Türkiye'nin en çok tercih edilen elektronik perakendecisi olma yolunda yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. 

Media Markt olarak. Eylül ayı içindeki dört mağaza yatırımımız kapsamında planladığımız, Anadolu'nun kalbi Konya ilimizdeki 2'nci mağazamızı açmaktan dolayı çok mutluyuz. Sunduğumuz rakipsiz fiyatlarımız, ürün çeşitliliğimiz ve hizmet kalitemiz ile Konyalılar'a gerçek teknoloji keyfini yaşatacak olmaktan büyük heyecan duyuyoruz." Media Markt'in Konya Site AVM'deki mağazası ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü. Açılışa özel olarak beyaz eşyadan küçük ev aletlerine, kişisel bakım ürünlerinden televizyonlara kadar pek çok ürün kampanyalı fiyatlarla saüşa sunuldu. Ultra HD televizyonlar, akıllı telefonlar ve notebooklar, ziyaretçiler tarafından en çok tercih edilen ürünler oldu. 



Konya Yenigün


Geri Dön