25 / 04 / 2024

Media Markt'tan Bursalılara döner-ayranlı, konserli açılış

Media Markt'tan Bursalılara döner-ayranlı, konserli açılış

2009 yılını agresif büyüme yılı ilan eden teknoloji marketleri zinciri Media Markt önceki gece yarısı Türkiye'deki sekizinci mağazasını Bursa'da açtı.



Açılışlarda yaptığı özel indirim günlerini gelenek haline getiren Media Markt'ın Bursa mağazası da 12 bin kişinin hücumuna uğradı. Öğle saatlerinden itibaren mağaza önünde kuyruğa giren Bursalı teknoloji tutkunları, Media Markt tarafından dağıtılan 10 bin adet pide döner sandviç ve ayran ile karınlarını doyururken sanatçı Yavuz Bingöl'ün şarkılarıyla müzik şöleni yaşadı. 250 kişilik güvenlik ekibi ve 72 personelin görev yaptığı mağazanın açılışında çok özel fiyatlı ürünler satışa sunuldu. 5 bin metrekare alana kurulu teknoloji markette düşük fiyatlı ürünlerle karşılayan Bursalılar, Media Markt tarafından sabaha kadar hizmet veren özel servislerle evlerine gitti.

Krize rağmen büyüyoruz

Bursa'daki ilk mağazalarını açmaktan dolayı mutlu olduklarını belirten Media Markt Operasyonlardan Sorumlu Türkiye Genel Müdürü Nuri Topatan, “Media Markt olarak, tüm dünyada yaşanan ekonomik krize rağmen Türkiye'de 8'inci mağazamızı açtık, katma değer ve istihdam yaratmaya devam ediyoruz. Bursalılar da dünya markalarını artık en ucuz fiyata satın alabilecek” açıklamasını yaptı.

Akşam

Geri Dön