26 / 04 / 2024

Medikule İstanbul satılık daire!

Medikule İstanbul satılık daire!

Firma: Makro & Akyapı Ortak Girişimi

Proje: Medikule Rezidans

Makro İnşaat ve Akyapı ortaklığı ile Başakşehir'de inşa edilen ve geçtiğimiz son baharda lansmanının gerçekleştirdiği Bahçetepe İstanbul projesinin rezidansı Medikule satılık daire fiyatları...



Medikule satılık daire fiyatları haberimizde bulunuyor. Makro İnşaat ve Akyapı ortaklığı ile Başakşehir'de inşa edilen ve geçtiğimiz son baharda lansmanının gerçekleştirdiği Bahçetepe İstanbul projesinin rezidansı olarak konumlandırılan Medikule İstanbul'da 2 blok bulunuyor. Projedeki bloklar 30'ar katlı olarak tasarlandı.


Medikule İstanbul satılık daire!


Medikule İstanbul satılık daire fiyatları 172 bin liradan başlıyor. Projede ortalama metrekare birim fiyatı 2 bin 200 lira olarak belirlendi. Sağlıkkent'in hemen karşısında yer alan Medikule İstanbul'da 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor. Projedeki 1+1'ler dinamik, 2+1'ler urban daire olarak isimlendiriliyor.


Projede;  yüzme havuzu, sauna, fitness center, buhar odası, basketbol sahası, voleybol sahası, tenis kortu, çocuk oyun alanları, kapalı otopark, alışveriş alanları bulunuyor.


Medikule İstanbul projesinde satışlar 13 Temmuz'da başlayacak.


Medikule Adres: Olimpiyat Stadı Yanı, Kayaşehir Girişi Başakşehir/ İstanbul

Medikule Telefon: 444 61 71

Medikule Web Adresi: www.bahcetepeistanbul.com.tr


Melek GÜNER/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön