20 / 04 / 2024

Medikule nerede?

Medikule nerede?

Firma: Makro & Akyapı Ortak Girişimi

Proje: Medikule Rezidans

Medikule nerede? İstanbul Başakşehir'de yükselen Bahçetepe İstanbul projesinin rezidans etabı olan Medikule Rezidans projesi Olimpiyat Stadı Yanı, Kayaşehir Girişi Başakşehir/ İstanbul adresinde yer alıyor...




İstanbul Avrupa yakasında Başakşehir bölgesinde hayata geçirilen  Medikule Rezidans  Bahçetepe İstanbul projesinin rezidans etabı olarak yükseliyor. Medikule nerede yer alıyor olduğunu haberimizden öğrenebilirsiniz.


Başakşehir Medikule Rezidans 2 kule olarak inşa ediliyor. Makro İnşaat ve Akyapı ortaklığı tarafından inşa edilen Bahçetepe İstanbul projesi toplam 1.476 adet konuttan meydana geliyor.


Medikule Rezidans Başakşehir daire tipleri olarak 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon tasarlandı. Medikule Rezidans satış fiyatları 172 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor. 


Bahçetepe Medikule Rezidans teslim tarihi Aralık 2014 yılı olarak belirtiliyor. Medikule Rezidans İstanbul'da 1+1 daireler dinamik, 2+1 daireler urban olarak isimlendiriliyor.


Medikule Rezidans satış ofisi ile 44 61 71 telefon numarasını arayarak irtibata geçiliyor. Medikule Rezidans projesinde yüzme havuzu, dinlenme alanları, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, fitness center, sauna, buhar banyosu gibi sosyal olanaklar bulunuyor.


Medikule nerede?

Medikule Rezidans adres : Olimpiyat Stadı Yanı, Kayaşehir Girişi Başakşehir/ İstanbul


Medikule nerede?


Medikule nerede?


Başakşehir Medikule Rezidans iletişim

Telefon: 444 61 71

Web Adresi: www.bahcetepeistanbul.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön