26 / 04 / 2024

Medist Turizm Enerji Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Medist Turizm Enerji Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi dün 20 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Fatih Kılıç tarafından kuruldu.





Medist Turizm Enerji Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  dün 20 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Fatih Kılıç tarafından kuruldu. 


Medist Turizm Enerji Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  konusu:

Elektrik enerjisi üretim tesisi kurulması, işletmeye alınması, kiralanması, elektrik enerjisi üretimi, üretilen elektrik enerjisinin ve/veya kapasitenin müşterilere satışı ile iştigal eder. Şirket bu amacını gerçekleştirmek üzere elektrik piyasası mevzuatına uygun olarak aşağıdaki konularda faaliyette bulunacaktır: 1) Elektrik enerjisi üretmek amacıyla her türlü tesisi kurmak, işletmeye almak, devralmak, kiralamak, kiraya vermek,2) Üretilen elektrik enerjisi ve/veya kapasiteyi toptan satışlisansı sahibi tüzel kişilere, perakende lisansı sahibi tüzelkişilere ve serbest tüketicilere ikili anlaşmalar yoluyla satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Medist Turizm Enerji Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  adres: Zühtüpaşa Mahallesi Asım Us Sk.No:16 C Kadıköy  



Geri Dön