20 / 04 / 2024

Medistate Hastanesi, 1 şžubat'ta Kavacık'ta açılıyor!

Medistate Hastanesi, 1 şžubat'ta Kavacık'ta açılıyor!

Medistate Hastanesi, Türkiye"de bir ilk olan ˜Yeşil Hastane" özelliği ile çevre dostu hastane özelliği de taşıyor.  Hastane 1 şžubat'ta Kavacık'ta açılıyor...



İstanbul"un en önemli merkezlerinden biri olan Kavacık"a kurulan Medistate Hastanesi teknolojinin en ileri düzeyde kullanıldığı tıbbi cihazları, ulusal ve uluslararası arenada üne sahip akademisyenlerden oluşan tecrübeli hekim kadrosu ile sağlık hizmetine 1 şžubat Salı günü itibari ile başlıyor¦

Bütüncül kalite anlayışı içerisinde en son tedavi yöntemlerini, uzman kadro ile bütünleştiren Medistate Hastanesi, çevre sağlığına uyumlu yapısı, pozitif bilimlerin yanında alternatif tıp ile yaptığı tedavilerle, sağlık hizmetlerine farklı bir bakış açısı getiriyor. Geniş kitlelere ulaşarak örnek ve bütünleşmiş bir hastane niteliği taşıyan sağlığın merkezi Medistate Hastanesi, Türkiye"de bir ilk olan ˜Yeşil Hastane" özelliği ile çevre dostu hastane özelliği de taşıyor.   Kullandığı malzemelerle doğaya hiçbir şekilde zarar vermeyen ve yandığında zehirli madde yaymayan yeşil malzemeler kullanılan hastanede, toplum sağlığının yanı sıra çevre sağlığına da büyük önem veriliyor.

Sağlığın Merkezi Medistate Hastanesi Binlerce Kişiye Hizmet Verecek!
Altyapısı, 2007 Eylül ayında başlanan ve 3 yıldır devam eden bir proje olan Medistate Hastanesi; 17 bin metrekare kapalı alan üzerine kurulu, 120 yatak kapasitesine sahip. 9 yeni doğan, 8 erişkin, 3 koroner ve 5 kalp damar cerrahisi ve yoğun bakım ünitelerine sahip olan hastanede kişiye özel V.I.P odaları da bulunuyor. Teknolojinin ulaştığı son nokta donanımına sahip olan ameliyathaneleri ile etik sağlık hizmeti veren Medistate Hastanesi, 80 hekim, 100 hemşire, 50 temizlik görevlisi ve 30 hasta bakıcıdan oluşan yaklaşık 400 sağlık personeli ile dünya standartlarında hizmet verecek. Kavacık"tan Levent bölgesine kadar uzanan geniş bir bölgede yaklaşık 2 milyon kişiye sağlık hizmeti sunacak olan Medistate Hastanesi, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü çıkışında Kavacık Bölgesi"nde merkezi bir noktada ihtiyacı olan herkese kaliteli sağlık hizmeti ile buluşturacak.

Medistate Hastanesi Hizmet Vereceği Alanlar ve Uzman Doktor Kadrosu ile Fark Yaratıyor¦
Özel Hastaneler arasında en büyük acil servise sahip olan Medistate Hastanesi, çocuk sağlığı ve hastalıkları, dahiliye, genel cerrahi, kardiyoloji, kadın hastalıkları ve doğum, nöroloji, cildiye, göz hastalıkları, fizik tedavi, bunların yanında kulak burun boğaz, ortapedi ve travmatoloji ile üroloji branşlarında da hizmet sunacak. Kardiyoloji ve kardiyovasküler cerrahi alanlarında adından ilk sırada söz ettirmeyi amaçlayan sağlığın merkezi Medistate Hastanesi, ileri ortopedi ve beyin cerrahisi ameliyatlarının yapılmasına yönelik gerçekleştirdiği özel teknikler ile oldukça önemli çalışmalara imza atacak.

İleri teknoloji ve Robotik Cerrahi¦
Medistate Hastanesi, özellikle kanser cerrahisinde en deneyimli hekimler tarafından tüm ameliyatlarda Robotik Cerrahi kullanarak ve hastaya kansız, ağrısız, neştersiz ameliyat fırsatı sağlayacak.


Geri Dön