19 / 04 / 2024

Mediterranean Exclusive Property Show mayısta

Mediterranean Exclusive Property Show mayısta

Türkiye'nin en büyük emlak organizasyonu Mediterranean Exclusive Property Show'un üçüncüsü 14-16 Mayıs 2009'da Antalya'da Kervansaray Hotel Convention Center'da düzenlenecek.



Emlak piyasasına ilgi duyan yatırımcıları bilinçlendirecek, bölge ekonomisine canlılık ve Akdeniz ve Ege çevresine dinamizm taşıyacak olan emlak organizasyonu 3. Mediterranean Exclusive Property Show,
14-16 Mayıs 2009 tarihleri arasında Kervansaray Convention Center Antalya'da gerçekleşecek. Etkinlik sırasında, katılımcının ziyaretçilere sağlayacağı ulaşım imkanları ile projelerini inceleme fırsatı vereceği organizasyona katılım 80 firma ile sınırlı. Etkinliğin yapılacağı aylarda, Akdeniz ve Ege 'nin en güzel mevsimlerinden birini yaşıyor olması nedeniyle ziyaretçinin potansiyelleri değerlendirirken aynı zamanda keyifli bir hafta sonu geçirmesi amaçlandı. 800 üzerinde alıcı beklenen organizasyona, gurbetçi Türk vatandaşı ile Rusya, Kazakistan, Azerbaycan, Dubai, Birleşik Arap Emirlikleri, Finlandiya, Danimarka, İngiltere, Almanya, Fransa, Belçika gibi ülkelerden yatırımcı ve alıcıların katılması öngörülüyor.

Yepyeni Bir Buluşma Konseptiyle emlak sektörüne yeni bir soluk getiren Ar-na International, katılımcısına ekstra harcama yapmadan, stand, konaklama, öğle ve akşam yemekleri, coffe break, gala yemeği ve seminer girişleri dahil olmak üzere, rahat konforlu bir ortamda katılımcının gereksinimleri doğrultusunda bir ortam hazırladı. Özellikle Türkiye'de proje inşa eden büyük gayrimenkul şirketlerinin, emlak acentaları, finans şirketleri ve hukuk danışmanlarının katılımlarıyla gerçekleşecek olan organizasyona katılım paketi 6 bin TL+kdv olarak belirlendi. Paketin içinde, konstrüksiyon yapılmış 1 masa, 3 sandalye, 3 adet spot, üçlü priz, çöp kovası içeren stand, 2 gece 3 gün konaklama, açık büfe öğle ve akşam yemekleri, günde iki kez coffe break, gala yemeği, seminer girişleri, 20 adet giriş davetiyesi, organizasyon kataloğunda tam sayfa renkli reklam, organizasyonun resmi web sitesinde katılımcı banner yayınlanıp link verilmesi ve organizasyonun geçekleştiği tesisin girişine asılacak olan afişte banner mevcut.

Geri Dön