24 / 04 / 2024

Meeting Point Plaza'da metrekaresi 25 dolara!

Meeting Point Plaza'da metrekaresi 25 dolara!

Ofis kiralamalarında uzman TNL Gayrimenkul Geliştirme’nin kiralamalarını sürdürdüğü proje, toplam 16.495 m²’lik inşaat alanına yapılmış, 5 adet bodrum, 1 adet zemin, 8’i normal olmak üzere 14 katlı 2 bloktan oluşuyor.




Merkezi lokasyonu itibariyle önemli bir ulaşım kolaylığı sağlayan Meeting Point Plaza, birinci sınıf ofislerde çalışmak ve kaliteli hizmet almak isteyenlerin yeni adresi oluyor.


İstanbul’un en gözde semtlerinden Kozyatağı’nda konumlanan Meeting Point Plaza,  A+ sınıfı standartlarında ofis projesi arayanlara dört dörtlük bir seçenek sunuyor. Ofis kiralamalarında uzman TNL Gayrimenkul Geliştirme’nin kiralamalarını sürdürdüğü proje,  toplam 16.495 m²’lik inşaat alanına yapılmış, 5 adet bodrum, 1 adet zemin, 8’i normal olmak üzere 14 katlı 2 bloktan oluşuyor. Mimari özellikleri ile dikkat çeken proje de kat yükseklikleri 3 ile 4.30 m arasında değişiyor. Toplam 182 araç kapasiteli kapalı otopark alanı sunan proje, çalışanların rahat bir nefes almasını sağlıyor.


Projenin teknik özellikleri arasında ise; 7/24 Güvenlik + CCTV, Fiber İnternet, Yangın Söndürme Sistemi, Ofis katlarında birbirinden bağımsız VRF Sistemi, Alt yapıları «Kat bazında» Isıtma – Soğutma – Havalandırma, Yangına Dayanımlı ve Isı kaybı engelleyici Cephe Sistemi ve Jeneratör yer alıyor.

E-5 Karayolu’na cepheli, yeni hizmete açılan Hilton Kozyatağı otelinin hemen yanında  ve Optimum AVM karşısında merkezi bir konumda bulunan Meeting Point Plaza; D-100 Otoyolu’na 25 m, Yenisahra Metro İstasyonu’na 300 m, Metrobüs Durağı‘na 2 km, TEM Otoyolu’na 2 km,  Kadıköy’e 5 km, Boğaziçi Köprüsü’ne 7,5 km, Taksim Meydanı’na  15 km, Sabiha Gökçen Havaalanı’na 25 km ve Atatürk Havalimanı’na ise 30 km mesafede bulunuyor. 





Geri Dön