25 / 04 / 2024

Mehmet Bozan kimdir?

Mehmet Bozan kimdir?

Ekspertur Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bozan kimdir? Mehmet Bozan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Mehmet Bozan'ın biyografisi...



Mehmet Bozan kimdir?

Mehmet Bozan, 1957 yılında Adıyaman'da doğdu. 1981 yılında Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünü bitirdi.


1989 yılında Türkiye ve Ortadoğu Amme İdaresi Enstitüsünde Kamu Yönetimi Uzmanlık Programında Yüksek Lisans yaptı.


1983 yılında Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Teftiş Kuruluna girdi. 25 yılı aşkın bir süre Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nde Başmüfettiş olarak görev yaptı. Halen  SPK lisanslı Sorumlu Değerleme Uzmanı olarak görev yapmaktadır.


2001 yılından beri İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu, Emlak ve Emlak Yönetimi bölümünde “Gayrimenkul Mevzuatı” dersleri vermektedir. “Türk Hukukunda Gayrimenkul Mevzuatı” isimli eseri İstanbul Üniversitesi tarafından ders kitabı olarak okutulmaktadır. Bu kitap SPK tarafında Gayrimenkul Değerleme Uzmanlığı Sınavları için kaynak kitap olarak gösterilmiştir.


İstanbul Üniversitesi, SBMYO’da açılan “Gayrimenkul Değerleme Uzmanlığına Hazırlık” Kurslarında, Mesleki Mevzuat ve Etik Kurallar dersini vermektedir. Bununla birlikte Emlak sektöründe çalışmak isteyen profesyonellere yönelik kurslarda da Gayrimenkul Hukuku alanında ders vermektedir.




Geri Dön