20 / 04 / 2024

Mehmet Burak Kutluğ kimdir?

Mehmet Burak Kutluğ kimdir?

Ağaoğlu İcra Kurulu üyesi ve Ağaoğlu İş Geliştirme Başkanı Mehmet Burak Kutluğ kimdir? Mehmet Burak Kutluğ, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet Burak Kutluğ, ne zamandan beri Ağaoğlu bünyesinde çalışmalarına devam ediyor?



Mehmet Burak Kutluğ kimdir?

2001 yılında Galatasaray Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun olan Kutluğ, 2003 yılında Akfen Holding İştirakler ve Proje Geliştirme departmanında çalışmaya başladı. 

 

Kutluğ, başta Mersin Uluslararası Limanı, Araç Muayene İstasyonları ve Kuşadası Kruvaziyer Limanı özelleştirmeleri olmak üzere Akfen Holding’in önemli iş süreçlerinde yer aldı. 

 

TÜVTURK Bütçe Planlama ve Yönetim Ofisi’nde Müdür olarak görevini tamamlayan Kutluğ, daha sonra 2007 Şubat ayında Akfen Holding’in İş Geliştirme Müdürü olarak göreve başladı. 

 

Birçok projenin geliştirilmesi, yapılandırılması, uzun vadeli proje finansman temini, iştiraklerden hisse satışları ve Akfen Holding’in hisselerinin halka arzı gibi önemli süreçlerde aktif rol alan Kutluğ, Ocak 2011’den sonra da Akfen Holding’de İş Geliştirme Koordinatörü olarak görev yaptı.

 

 

Ağaoğlu sektörün deneyimli isimlerini bünyesine katıyor!

 

Burak Kutluğ, Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun yeni CEO'su oldu!


Geri Dön