24 / 04 / 2024

Mehmet Cengiz, İsmailov'u otelinde ziyaret etti!

Mehmet Cengiz, İsmailov'u otelinde ziyaret etti!

Antalya'ya dünyanın en lüks otellerinden Mardan Palace'ı açan ünlü milyarder Telman İsmailov, Cengiz İnşaat'ın patronu Mehmet Cengiz'i üstü açık son model Rolls Royce'u ile havalimanından alıp oteline kadar bizzat götürdü



Antalya'da 1.4 milyar dolar harcayarak dünyanın en lüks otellerinden Mardan Palace'ı inşaa ettirip, dünya starlarıyla 40 milyon dolarlık açılış gerçekleştiren Azeri asıllı Rus milyarder Telman İsmailov, Cengiz İnşaat'ın patronu Mehmet Cengiz'i üstü açık Rolls Royce'u ile gezdirdi. Otel açılışı sırasında Monica Belluci'yi de aynı  otomobiliyle gezdiren Telman İsmailov, Mehmet Cengiz'e şoförlüğü de bizzat kendisi yaptı.

Antalya'daki Mardan Oteli'ni açtığı için 'Rusya'da kazandığını Antalya'ya yatırıyor' denilerek eleştirilen Telman İsmailov'un bu tepkilerden sonra Moskova'daki Çerkez Pazarı geçici süreyle kapatılmıştı. Gayrimenkul zengini olan İsmailov'un, gelen tepkilere aldırmadan Antalya'da yatırımlarına devam edeceği belirtiliyor. Mardan Otel'in batısındaki MNG Grubu'na tahsis edilen ormanlık alanın devrini alan İsmailov'un, buraya golf oteli ile villalar yapmak için çalışma başlattığı öğrenildi. İnşaat şantiyesini şimdiden kuran İsmailov,  Antalya hava limanında Cengiz İnşaat'ın patronu Mehmet Cengiz ile görüntülendi.

İSMAİLOV DEMEÇ VERMEDİ
Antalya Havalimanı'ndaki CIP kapısından Mehmet Cengiz ile birlikte çıkan Telman İsmailov, Karadenizli işadamı arkadaşını Rolls Royce'una bindirdi. Mehmet Cengiz'in kapısını da İsmailov'un küçük oğlu Serkan kapattı. Telman İsmailov, 'Şimdi yanımda Mehmet Bey var' diyerek, zamanının olmadığını söyleyerek yanıt verdi. İsmailov, 2007 yılında Mardan Otel inşaa halindeyken, tesisini Mehmet Cengiz ve MNG'nin patronu Mehmet Nazif Günal ile birlikte Başbakan Erdoğan'a gezdirmişti. Dönemin Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç da bu görüşmeye katılmış, İsmailov, Başbakan'ı diğer Rolls Royce'u ile bir saat kapıda beklemişti.
Mustafa KOZAK/Akşam


Geri Dön