25 / 04 / 2024

Mehmet Ercan Canaslan kimdir?

Mehmet Ercan Canaslan kimdir?

Makro Gayrimenkul Değerleme A.Ş.nin kurucu ortağı ve Ankara Bölge Müdürü olarak görev yapan Mehmet Ercan Canaslan kimdir? Mehmet Ercan Canaslan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Mehmet Ercan Canaslan..



Mehmet Ercan Canaslan kimdir?

Mehmet Ercan Canaslan, 1974 yılında Bursa’da doğmuştur. 1998 tarihinde Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nden mezun olan Canaslan, gayrimenkulle ilgili kariyerine 1996 yılında Turyap  Ankara  Merkez Tunalıhilmi Temsilciliğinde gayrimenkul danışmanı olarak başlamış ve 1997 yılında ismi gayrimenkul değerleme olarak değişen Turyap Servis A.Ş.'ne geçmiştir.


Temmuz 2007 tarihine kadar T.G.D Ankara Ekspertiz Sorumlusu, gayrimenkul değerlemesi, makine parkı değerlemesi ve mesleğe yeni başlayan adaylara bölgesinde gerekli meslek içi eğitimlerin verilmesi, müşteri sağlama ve müşteri memnuniyeti ile ilgili çalışmalar yürütülmesi, hazırlanan ekspertiz raporlarının ön kontrolü görevlerinde çalışmış olup, Temmuz 2007 yılından itibaren Makro Gayrimenkul Değerleme A.Ş.nin kurucu ortağı ve Ankara Bölge Müdürü olarak görev yapmaktadır.




Geri Dön