19 / 03 / 2024

Mehmet Ergün Turan Akyazı Stadı Projesi'ni inceledi!

Mehmet Ergün Turan Akyazı Stadı Projesi'ni inceledi!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Akyazı Stadı Projesi sahasında incelemelerde bulunarak çalışmaları takip etti. Ergün, Akyazı Stadı'yla ilgili çalışmaların TOKİ'nin elindeki iş programının da önünde gittiğini belirtti.



TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Akyazı Stadı Projesi sahasında incelemelerde bulunarak çalışmaları takip etti. Ergün, Akyazı Stadı'yla ilgili çalışmaların TOKİ'nin elindeki iş programının da önünde gittiğini belirterek, "Bu iş programına göre şu anda firmanın geldiği nokta iyi bir nokta" dedi. Önce Akyazı Projesi'nin yürüten müşavir firmadan brifing alan  TOKİ  Başkanı Turan, daha sonra Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan vekili Seyfullah Kınalı, TOKİ Başkan "Yardımcısı Orhan Yüce, Büyükşehir Genel Sekreteri Davut Çakır, Genel Sekreter Yardımcısı Cengiz Çolak, STY İnşaat'ın sahibi Salih Turan Yeşilbaş ve proje yetkilileriyle birlikte stad inşaatında incelemelerde bulundu. Burada yetkililerden bilgi alan TOKİ Başkanı Turan, günebakış'ın konuyla ilgili sorularını cevaplandırdı. TOKİ Başkanı Turan, "Ekibimizle birlikte buradayız. Ekiptekilerin çoğu da Trabzonlu zaten. Stadı da müteahhit firmamızla, belediyemizle, kulübümüzle el birliği yaparak, herkes üzerine düşeni yaparak inşallah Trabzon'a ve Trabzonspor'umuza layık olduğu stadı kazandıracağız. Şimdi yerinde tespit yaptık. Tabi büyük bir inşaat. Sorunları olabilir. Onlar üzerinde de tartışıyoruz. Belediye yetkilileri de burada. Kulüp başkanımızla, milletvekillerimizle konuşuyoruz. Müteahhit arkadaşlarımızla da görüşüyoruz. Şu anda bir sorun gözükmüyor. Yapılan stat özellikleriyle Türkiye'deki ender statlardan birisi. Belki de birincisi. Bazı özellikleri nedeniyle bunu söylüyorum. Elbirliği ile uğraşarak, inşallah zamanında bitirmiş olacağız" dedi. 


MÜTEAHHİT FİRMA İŞ PROGRAMININ ÖNÜNDE GİDİYOR 

Akyazı Stadı'ndaki çalışmaların yavaş ilerlediği yönündeki eleştirilere tepki gösteren TOKİ Başkanı Turan, "Sahada bir çalışma var. Bizim de elimizde bir program var. 

Bu iş programına göre şu anda firmanın geldiği nokta iyi bir nokta.  Bunu bugün söylüyoruz. Yarın kötü olduğu zaman kötü olduğunu da söyleriz.  Ama kimin ne dediği bizim umurumuzda değil. Bizim şu anda bir iş programımız var. O iş programına bakarak konuşuyoruz. Müteahhit firma da şu anda bu iş programının önünde gözüküyor. Dolayısıyla biz de arkadaşları motive ediyoruz. Yarın iş programının gerisine düşerlerse onun da hesabını sorarız. Daha hızlı yapma noktasında gayretleri var. Şu an için teşekkür ediyoruz" biçiminde konuştu.


Karadeniz'den Güne Bakış 


Geri Dön