25 / 04 / 2024

Mehmet Ergün Turan Mamak'ta dönüşüm çalışmalarını inceledi!

Mehmet Ergün Turan Mamak'ta dönüşüm çalışmalarını inceledi!

Gülseren-Anayurt, Yatık Musluk-Altınevler ve Altıağaç-Karaağaç-Hüseyingazi Kentsel Dönüşüm çalışma alanlarında incelemelerde bulunan TOKİ Başkanı Turan’a, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül eşlik ederek çalışmalar hakkında bilgi verdi...




TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan Mamak Belediyesi tarafından uygulanan kentsel dönüşüm projelerini gezdi. 

Gulseren Anayurt. Yatık Musluk Altınevleı ve Altıağaç Karaağaç Hüseyin gazi kentsel dönüşüm çalışma alanlarında incelemelerde bulunan Turan'a, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül eşlik ederek çalışmalar hakkında bilgi verdi. Kentsel dönüşüm alanları gezisi soması Turan. "Mamak'ta önemli projelerimiz bulunuyor. Bu projeleıi geliştirmek ve incelemelerde bulunmak amacıyla Mamaktayız" dedi. Mamak'ta hizmet atağının hızla devam ettiğini kaydeden Akgül ise. "Gecekondu izlerinin yok olduğu mahallelerimizde konutlar hızla yükseliyor. 


Konutların inşaat çalışma lan devam ederken, yeni binalar için temel çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor. Daha once kentin vitrini konumunda gecekonduların görüldüğü alanda modem konutların yükseldiğini görmek, ilçemiz için önemli bir avantaj. Kentsel dönüşümle birlikte hem görsel kirliliğin önüne geçilecek, hem de mahalleleıin değeıi artacak" diye konuştu. 



Hürriyet


Geri Dön