24 / 04 / 2024

Mehmet Gür, Egal İnşaat’ın ortağı oldu

Mehmet Gür, Egal İnşaat’ın ortağı oldu

Saklıbahçe Konakları’nın yapımcı firması MM İnşaat’ın ortağı olan Mehmet Gür, yeni kurulan Egal İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret AŞ'ye de ortak oldu



Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ikamet ettiği Saklıbahçe Konakları’nın yapımcı firması MM İnşaat’ın ortağı olan Mehmet Gür, Egal İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret AŞ ismiyle kurulan şirkete ortak oldu. Yönetim kurulu başkan yardımcığını Ahmet Kadir Gür’ün yaptığı şirkette İhsan Gür ve İrfan Gür’de Mehmet Gür gibi yönetim kurulu üyeliklerini paylaştı.

Egal İnşaat’ın kurucu üyeleri ise Hüseyin Yazıcı, Ekrem Yazıcı, Mehmet Yazıcı, Mevlüt Yazıcı, Bayram Yazıcı, Ahmet Gür, Yusuf Gür, Ramazan Gür, Mehmet Gür, İrfan Gür, Zekiye Doğrusoy, Ahmet Kadir Gür, İhsan Gün, Fatma Minder, Hayri Gür ve Nuri Gür olmak üzere 16 kişiden oluşuyor.

Merkez olarak Kaptanpaşa Mahallesi Piyalepaşa Bulvarı Ortadoğu Plaza No.73 Kat 19 Okmeydanı adresini gösteren Egal İnşaat, 12 Ağustos tarihinde ana sözleşmesini imzalayarak İTO’ya kaydını yaptırdı.  Sermayesini 1 milyon 215 bin TL olarak açıklayan şirketin en büyük hissedarı 224 bin 775hisse ile Hüseyin Yazıcı olurken Mehmet Gür’de 53 bin 671 hisseye sahip bulunuyor.

Şirket sözleşmesinde konut inşaatı yapacağın belirten Egal İnşaat sektörün her alanında faaliyet gösterecek. İkamet amaçlı her çeşit binanın inşaatını yapacak olan şirket, Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde resmi ve özel kurum ve kuruluşların ihalelerini takip edecek. Her türlü küçük ve büyük yapıların her türlü mekanik elektrik tesisat ve inşaat işlerini, bunlarla ilgili bütün ekipman ve malzeme alımı satımı ve anahtar teslimi taahhüt edecek olan Egal inşaat, şirket sözleşmesinde yer alan tüm ticari faaliyetleri gerçekleştirecek.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön