18 / 04 / 2024

Mehmet Güzgülü: 2015 yılı hizmet yılı olacak!

Mehmet Güzgülü: 2015 yılı hizmet yılı olacak!

Mehmet Güzgülü Gördes ilçesine bağlı 20 mahalle muhtarını ağırladı. Muhtarların mahalleleriyle ilgili sorunlarını dinleyen Güzgülü, büyükşehir planlama sürecinin devam ettiğini belirterek, 2015 yılıyla birlikte tüm bölgelere hizmetlerin gideceğini söyledi




Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Gördes ilçesine bağlı 20 mahalle muhtarını ağırladı. Muhtarların mahalleleriyle ilgili sorunlarını dinleyen Güzgülü, büyükşehir planlama sürecinin devam ettiğini belirterek, 2015 yılıyla birlikte tüm bölgelere hizmetlerin gideceğini söyledi.


Manisa’nın Gördes ilçesine bağlı 20 mahalle muhtarı, Manisa Büyükşehir Belediyesi Gördes İlçe Koordinatörü Tahsin Arslan ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Güzgülü’yü ziyaret etti. Ziyaretleri nedeniyle muhtarlara teşekkür eden Güzgülü, sorunlarını da dinledi. Büyükşehir planlama sürecinin devam ettiğini belirten Güzgülü, “Manisa büyükşehir oldu ancak bütçesi hala Manisa Belediyesi bütçesi olarak devam ediyor. Ancak 2015 yılı ile birlikte tüm bu yapılanmaların tamamlanması ve tüm mahalleye dönüşen köylerimizin ana arterlerinin belirlenerek asfaltlarını yapacağız. Tabi önceki dönemde İl Özel İdaresi’nin yaptığı gibi soğuk asfaltlama değil de, uzun yıllar dayanıklı olacak sıcak asfaltlama yapacağız. İlçelerimizdeki koordinatörlerimiz ve hizmet binalarının da tamamlanmasıyla birlikte tüm çalışmalar rayına oturacaktır diye düşünüyorum. O açıdan herkesten biraz sabır istiyoruz. 2015 yılı hizmet yılı olacak, bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.


Manisa Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön