25 / 04 / 2024

Mehmet İşler: Termal turizmde merkez oluruz!

Mehmet İşler: Termal turizmde merkez oluruz!

EGE Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği Başkanı ( ETİK ) ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkan Yardımcısı Mehmet İşler, termal turizmi konusunda değerlendirmelerde bulundu...



EGE Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği Başkanı (ETİK) ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkan Yardımcısı Mehmet İşler, termal turizmi konusunda değerlendirmelerde bulundu. Termal turizmiyle birlikte 12 ay sürdürülebilir bir turizm ortaya koymanın mümkün olabileceğini söyledi. 

'Buraya talip var' İzmir'de termal turizmi bakımından önemli potansiyele sahip Agamemnon Kaplıcaları (Balçova) ve Çeşme'deki alanlara dikkat çeken Mehmet İşler şunları söyledi: "Agamenon Kaplıcaları günümüzde İskandinavya ülkelerinden ciddi şekilde talep görmektedir. Çeşme, dünyada ender rastlanan yerler arasında yer almaktadır." dedi. İzmir'i EXPO alanında Avrupa'nın en büyük termal, spa ve sağlık merkezi haline getirebileceklerini kaydeden İşler, "Avrupa'nın en büyük termal, kür ve spa merkezini bugünkü Expo alanında kurduğumuz zaman, hastanelerimizi kür merkezi haline getirebiliriz" diye konuştu. 


Milliyet Ege


Geri Dön