19 / 04 / 2024

Mehmet Müezzinoğlu: İzmir'e hastaneler yapacağız!

Mehmet Müezzinoğlu: İzmir'e hastaneler yapacağız!

İzmir'e gelen Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, çeşitli ziyaretlerde bulundu. Son 12 yılda sağlık alanında önemli bir dönüşüm gerçekleştirdiklerini belirten Bakan Müezzinoğlu, "izmir'e şehir hastanelerini kazandıracağız" dedi.



Bir dizi inceleme ve ziyarette bulunmak için İzmir'e gelen Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ilk olarak Hilton OtelrNdeki Anadolu Aslanları İşadamları Derneği'nin (ASKON) bu yıl 12'nci kez düzenlediği Başkanlar Kurulu toplantısına katıldı. 7 Haziran seçimlerinin kazanılması halinde, bu yıl sonuna kadar başkanlık sistemi için gereken altyapının sağlanacağını söyleyen Bakan Müezzinoğlu, "Cumhurun seçtiği başkan, cumhurun seçtiği dinamiklere kavuşmalıdır. Milletin hayalleri ve gelecek umutlarını yeni anayasa ile yine millete kazandıracağız. Bu millete 150 yıldır kır tavuğu muamelesi yaptılar. 

'Sen daha fazlasını hak etmiyorsun' diyerek, her şeyi kabullendirdiler. Şu an zaman zaman yere indirmeye çalışsalar da bu kartal uçuşa geçti" diye konuştu. 




KANSER TEDAVİSİ 

Ardından Swiss Otel'deki "Genç hekimler buluşuyor, sağlığın geleceğini konuşuyor" temalı etkinliğe katılan Bakan Müezzinoğlu. İzmir'in yanı sıra. Denizli, Aydın ve Manisa'da eğitim alan tıp fakültesi öğrencileriyle buluştu. Müezzinoğlu. ilerleyen dönemde hayata geçirecekleri Kanser Enstitüsü sayesinde, dünya genelinde tıbbi tedaviye katkı koyan bir ülke konumuna geleceklerini söyledi. 




DSP'Lİ ÜYEYE ROZET 

Son olarak partisinin İl Başkanlığı'nı ziyaret eden Müezzinoğlu. AK Parti'ye katılan DSP Güzel bahçe Meclis Üyesi İlhan Pınar'a da rozetini taktı. Son 12 yıldır sağlık alanında önemli bir dönüşüm başardıklarını dile getiren Müezzinoğlu. "Su an. normal devlet hastaneleri yaparken, sağlıkta gelişmiş ülkelerin standardını geçecek hedefleri, şehir hastaneleri ile kuruyoruz. 3 yıl içinde Türkiye ve İzmir'e şehir hastanelerini kazandıracağız" dedi. 



Habertürk


Geri Dön