17 / 04 / 2024

Mehmet Naci Topsakal kimdir?

Mehmet Naci Topsakal kimdir?

Öğrencilik yıllarında ticaret hayatına atılan Mehmet Naci Topsakal, babasının kurduğu Yeni Yapı İnşaat'ta yönetim kurulu başkanı olarak hizmet veriyor. Peki, Mehmet Naci Topsakal bugüne kadar hangi işlere imza attı?



Mehmet Naci Topsakal kimdir?

Mehmet Naci Topsakal, Trabzon doğumlu. Mehmet Naci Topsakal, öğrencilik yıllarında ticaret hayatına atıldı. Babasının kurduğu Yeni Yapı İnşaat'ta yönetim kurulu başkanı olarak hizmet veriyor.


Mehmet Naci Topsakal aynı zamanda Haliç Kongre Merkezi'nin müteahhididir.


Yeni Yapı İnşaat

Yeni Yapı İnşaat, 16 Nisan 1986 tarihinde kuruldu. Firmanın faaliyet alanları şu şekilde sıralanıyor; Konutlar,toplu konutlar,endüstri tesisleri,depo ve hizmet binaları,alışveriş merkezleri,turistik tesisler,otel ve kongre merkezleri,eğitim,sağlık ve spor tesisleri, otoparklar ve her çeşit binaların inşaatı. Her türlü eğlence ve gösteri merkezi,sergi ve panayır alanı,kongre merkezi,sanatsal gösteri merkez kompleksi işletmek,kiraya vermek,kiralamak ve danışmanlık yapmak. 


Yetkili mercilerden izin almak kaydıyla yurt içinde ve yurt dışında sanat ve eğlence gösterileri,konserler,müzikal oyunlar,tiyatro oyunları,folklor gösterileri,bale oyunları, eğlence ve yarışma programları ve benzeri sanat ve eğlence faaliyetleri organize etmek,sergilemek,tertip etmek veya ettirmek. Şirket amaç ve konusu içine giren konularda her çeşit ticari faaliyetler ve imalatlarda bulunabilir,yurtiçi ve yurtdışı firmaları ile işbirliğine girebilir,konsorsiyum ve ortaklıklar kurabilir ve 21.5.2010 tarihinde tescil edilen tadil tadil tasarısında yazılı olan diğer işler...


İletişim bilgileri:

Sütlüce Mah. Eski Karaağaç Cad. Haliç Kongre Merkezi İdari Bina 

Kat: 2/B İstanbul, Beyoğlu Türkiye


Kuzey Şehircilik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!



Geri Dön