19 / 04 / 2024

Mehmet Okay: Yurt içinde 500 milyon dolarlık yatırım planımız mevcut!

Mehmet Okay: Yurt içinde 500 milyon dolarlık yatırım planımız mevcut!

Mehmet Okay, "Yurt dışında 1 milyar doları aşan yıllık taahhüt işleri cirosu yanında yurt içinde ise 3 projede önümüzdeki kısa dönemde başladığımız ve başlayacağımız toplam 500 milyon dolarlık yatırım planımız mevcut" dedi.




ANT Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Okay, 2013 yılında başlayacakları Antteras ve Antasya projelerinin hazırlıklarım yaptıklarım söyledi. Okay, "Yurt dışında 1 milyar doları aşan yıllık taahhüt işleri cirosu yanında yurt içinde ise 3 projede önümüzdeki kısa dönemde başladığımız ve başlayacağımız toplam 500 milyon dolarlık yatırım planımız mevcut" dedi. Okay, inşaatına ve satışlarına başladıkları Beylerbeyi'ndeki Antteras projesini 2015 yılı Haziran ayı sonunda teslim edeceklerini dile getirdi. 


Ümraniye'de yer alan Antasya Residence projesinin 1+1 ve 2+1 konutlardan oluştuğunu belirten Okay, Basın Ekspres Yolu'ndaki Antplato Residence projesine de önümüzdeki yıl başlayacaklarını ifade etti. Okay, "Ümraniye'deki Antasya Residence projesi karma bir kullanım içerisindeki rezidans bloğu. Metrekaresi 4 bin 500 liradan satışlara başlamayı planlıyoruz. 


Halkalı'daki Antplato Residence projesi de, yine Antasya Residence'a benzer özelliklere ve satış fiyatlarına sahip olacak" dedi. 


Hürriyet


Geri Dön