26 / 04 / 2024

Mehmet Okay'dan romantik kertenkele hikayesi!

Mehmet Okay'dan romantik kertenkele hikayesi!

Ant Yapı Yönetim Kurul Başkanı Mehmet Okay, şirketin 2 ayda bir yayınlanan dergisi EQ'nun yeni sayısında romantik bir kertenkele hikayesi kaleme aldı.



Ant Yapı Yönetim Kurul Başkanı Mehmet Okay, şirketin 2 ayda bir yayınlanan dergisi EQ'nun yeni sayısında romantik bir kertenkele hikayesi kaleme aldı.


İşte Okay'ın hikayeyi anlattığı yazısı:


Çok yoğun bir gündem içinde ve her zaman olduğu gibi hep pozitif düşünerek faaliyetlerimize devam ediyoruz. Ant Yapı ekibinin hem yurt içinde hem de yurt dışında gerçekleştirdiği başarılı projelerden dergimiz içinde bahsederken, yeni projelere hazırlandığımızın da müjdesini veriyoruz.

 

Yeni yıla sevgi dolu bir sene olması dileklerimizle girmiştik. Bu sayıda ağırlıklı konumuz Sevgililer Günü… Bugünlere denk geldi iyi ki de denk gelmiş. Herhalde en çok sevgiye ihtiyaç duyduğumuz günlerdeyiz; etrafımızdaki ateş çemberine bakınca sevginin ya da sevgisizliğin ne demek olduğunu daha iyi anlıyoruz.

 

Daha önce duydunuz belki ama konumuz ile bağlantılı Japonya’da yaşanmış gerçek ve çok güzel bir sevgi hikayesini sizlerle paylaşmak istedik.

 

Evini dekore ettirmek isteyen bir Japon, yıkması gereken bir duvarla işe başlamış. Japon evlerinde duvarlar, arası boş iki tahta panelden oluşmaktadır. Bu tahtalardan birini söktüğünde aradaki boşlukta ayağına çivi batmış bir kertenkele görmüş, hem de canlı halde…

 

Adam bunu gördüğünde kendini kötü hissetmiş, aynı zamanda da meraklanmış. Muhtemelen bu çivi ev yapılırken yani yaklaşık 10 yıl önce ayağına çakılmış!   

 

Nasıl olmuş da kertenkele bu pozisyonda hiç kıpırdamadan 10 yıl boyunca hayatta kalmayı başarmış? Bunları düşünürken çalışmayı bırakmış ve kertenkeleyi izlemeye başlamış…

 

Sonra nereden çıktığını fark edemediği başka bir kertenkele gelmiş ağzında taşıdığı yiyecek ile…

 

İnanılmaz !!! Ve adam sersemlemiş gördüğü manzara karşısında!

 

Bu nasıl bir sevgi?

 

Ayağı çivilenmiş kertenkele, 10 yıldır diğer kertenkele tarafından beslenmekteymiş…

 

Bu iki kertenkele arasındaki inanılmaz ilişki acaba ne olabilir: Eş, arkadaş, sevgili, abi, abla…?

 

Aralarındaki ilişki her ne olursa olsun, bu ilişki bizlere sevgi adına ders olacak çok şey anlatmak istiyor.

 

Sevgi her şeyin üstündedir, sevdiklerinizi her ne koşulda olursa olsun terk etmeyin ve de unutmayın.

 

Sevgiyle kalın dileklerimizle…


Mehmet Okay


Geri Dön