19 / 04 / 2024

Mehmet Özhaseki Talas raylı sistem hattını inceledi!

Mehmet Özhaseki Talas raylı sistem hattını inceledi!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Raylı Sistem'i Talas ile buluşturacak olan Erciyes Üniversitesi-Cemil Baba Mezarlığı Hattı'nda incelemelerde bulundu. Başkan Özhaseki, yetkililerden proje ile ilgili bilgi aldı.



Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Raylı Sistem'i Talas ile buluşturacak olan Erciyes Üniversitesi-Cemil Baba Mezarlığı Hattı'nda incelemelerde bulundu. Toplu taşımaya hız, estetik ve konfor getiren raylı sistemi Talas'a uzatacak çalışmaların son durumunu yerinde gören Başkan Özhaseki, yetkililerden bilgi aldı.

Yoğun yağmura rağmen Atatürk Bulvarı'nda devam eden çalışmaları Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ile birlikte inceleyen Başkan Özhaseki, toplu taşımada milat olarak kabul ettikleri raylı sistem ağının genişlemeye devam ettiğini belirterek, "Raylı sistem ağımız sürekli genişliyor. Şehri doğu-batı hattında geçen OSB-İldem güzergahına ek olarak güney yönünde Talas Hattı çalışmalarımız sürüyor. Bu yılın başında zaten Erciyes Üniversitesi'ne kadar olan bölümü tamamlayıp hizmete açmıştık. Şimdi de o hattın devamını Talas'a bağlayacak çalışmalar sürüyor. Burasını da en kısa zamanda tamamlayarak Talas'ı raylı sistem konforuyla buluşturmak istiyoruz" dedi.

İnceleme esnasında vatandaşlarla da görüşüp düşünce ve önerilerini alan Başkan Özhaseki, sevgi gösterileri arasında Talas'tan ayrıldı.


Kayseri Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön