19 / 04 / 2024

Mehmet Sekmen: İstiyorum ki herkes ev sahibi olsun!

Mehmet Sekmen: İstiyorum ki herkes ev sahibi olsun!

Kentsel dönüşüme önem verdiklerini belirten Başkan Sekmen, "Evine ekmek götürmekte zorlanan maddi durumdan yoksun hemşerilerimin ev sahibi olması benim en büyük temenni ve hedefimdir" dedi.



Başkan Mehmet Sekmen, ekonomik zorluklar içerisinde hayatını idame ettiren vatandaşları ev sahibi yaptıklarını ifade ederek, "İstiyorum ki herkes ev sahibi olsun. Evine ekmek götürmekte zorlanan maddi durumdan yoksun hemşerilerimin ev sahibi olması benim en büyük temenni ve hedefimdir. Bunun için ne gerekiyorsa yapacağım" dedi. 


Şehrin en eski mahallesi Veyis Efendi'de kentsel dönüşüm çalışması yaptıklarını anlatan Sekmen, şunları söyledi: Burada bahçesi, sosyal donatı alanları, parkı, çevre ihata duvarları, otoparkı kısacası her şeyi içinde olan pırıl pırıl yeni konutlar yapacağız. Gölbaşı, Veyis Efendi, Hasan-i Basri, Yıldızkent ve daha birçok yerde belediyemiz şehirde kentsel dönüşüm seferberliği başlattı. 


TOKİ şuanda malumunuz Eski Hayvan Pazarı Kazım Yurdalan Mahallesinde 2 bin konut yapıyor. Şuanda 600e yakın dairenin kaba inşaatı bitti. Yeni bir 600 konut geliyor, arkasından da bir 600 konut daha gelecek. Yine Dağ Mahallesi dediğimiz yerde de 4 bin konut yapacağız. Şehrimizde arzu ettiğimiz dönüşümü inşallah bu, şekilde sağlayacağız. İnşallah birçok vatandaşımıza ev sahibi olma imkânı sağlayacağız. Maddi durumdan yoksun olanlar, ihtiyaç sahipleri bütün hemşerilerim ev sahibi dacak." 


Star Ek


Geri Dön