19 / 03 / 2024

Mehmet Şen Emlakçılar Odası'nı ziyaret etti!

Mehmet Şen Emlakçılar Odası'nı ziyaret etti!

Mehmet Şen ve Meclis Üyesi Adayları, seçim çalışmaları kapsamında bir dizi ziyarette bulundu. Bazı Sivil Toplum kuruluşları ve televizyonları ziyaret eden heyet, son olarak Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay'ı ziyaret etti.




Saadet Partisi Karatay Belediye Başkan Adayı Mehmet Şen ve Meclis Üyesi Adayları, seçim çalışmaları kapsamında bir dizi ziyarette bulundu. Bazı Sivil Toplum kuruluşları ve televizyonları ziyaret eden heyet, son olarak Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay'ı ziyaret etti. 


Ziyarette konuşan Mehmet Şen, İmar faaliyetlerinin önemini belirterek, "Belediyeler imar düzenlemeleriyle önemli bir iş yapıyorlar. 


Fakat yöneticiler bunun idrakinde değiller. Yapılacak düzenlemelerle vatandaşlar refah içinde de yaşayabilir, huzursuz da olabilir. Bunun önemini idrak etmek lazım" dedi. 


Dikey mimarinin son dönemde arttığını belirten Şen, "Şimdi müstakil evlerin olduğu bölgelere kentsel dönüşüm adı altında yüksek katlı binalar yapılıyor. Apartmanlarda insanlar huzursuz, birbirini tanımıyor. Şehrin dışına  TOKİ  konutları yapıldı, insanlar 45 dakika yolculuk yapıyor. Bunun içindir ki imar faaliyetleri çok önemlidir" diye konuştu. Mehmet Şen konuşmasının devamında, "Eğer halkımız teveccüh gösterirde belediye başkanı olursak, imarla alakalı yapacağımız çalışmalarda sivil toplum kuruluşları ve özellikle Emlakçılar Odamıza bu konudaki görüşlerini soracağız" dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay ise mevcut belediyelerin imar işlerinde başına buyruk olduğunu, odaların görüşlerine değer vermediğini ve yapılan imar çalışmalarında odalara danışılnıadığını söyledi. 


Merhaba


Geri Dön