27 / 04 / 2024

Mehmet Şimşek-Esra Kara çifti Rixos Otel'de evlendi

Mehmet Şimşek-Esra Kara çifti Rixos Otel'de evlendi

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Avukat Esra Kara ile Ankara Rixos Otel'de düzenlenen nikah töreniyle evlendi



Mehmet Şimşek ile Esra Kara'nın şahitliğini Başbakan ve TBMM Başkanı yaptı. Nikaha, `üç çocuk' esprisi damga vurdu. Şimşek: Üç çocuğu Esra ile konuştum

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Avukat Esra Kara ile  Ankara  Rixos Otel'de düzenlenen nikah töreniyle evlendi. Törene, TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, Başbakan Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan ile 18 bakan ve çok sayıda bürokratla bine yakın davetli katıldı. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ise rahatsızlığı nedeniyle nikaha katılamadı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in kıydığı nikahta gelin ve damadın nikah şahitliğini Başbakan Erdoğan ile TBMM Başkanı Şahin yaptı. Kıydığı nikahın ardından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, `'çifte üç çocuk'' temennisinde bulundu.

`3 ÇOCUK PATENTİ BAŞBAKAN'IN'

TBMM Başkanı Şahin ise üç çocuk konusunun patentinin Başbakan'a ait olduğunu belirterek, sözü Erdoğan'a verdi. Erdoğan da esprili bir şekilde `'Ben daha önce Mehmet'le bu konuyu konuşmuştum. (Esra'yla da bu konuyu konuş) demiştim. O'da (Konuştum, Maliye Bakanlığ'ında her şeyi sıkıyorsun bu konuda sıkma) dedi" diye konuştu.
Star

İlgili haber

Mehmet Şimşek- Esra Kara çiftinin nikahı Rixos'ta kıyılacak


Geri Dön