25 / 04 / 2024

Mehmet Sıtkı: Safranbolu olma fırsatını kaçırdık!

Mehmet Sıtkı: Safranbolu olma fırsatını kaçırdık!

Tire Belediye eski Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan aday adayı İçelli, tarihi ilçenin 5 yılda önemli değerlerini kaybettiğini söyledi. Safranbolu olma fırsatını kaçırdık dedi...



Tire Belediye eski Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan aday adayı İçelli, tarihi ilçenin 5 yılda önemli değerlerini kaybettiğini söyledi. 


"Safranbolu olma fırsatını kaçırdık" Tire Belediye eski Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan aday adayı Mehmet Sıtkı İçelli, geçen 5 yıllık dönemde "sokak sağlıklaştırma ve kentsel tasarım" projelerine önem verilmeyerek tarihi ile anılan kente büyük haksızlık yapıldığını öne sürdü. 


"Değerlendirilemedi" İçelli, "Tire, tarihi ile birlikte yaşayan bir kent. Turizm açısmdan sokak sağlıklaştırma projelerinin önemi büyük. Ancak, kenti yalandan ilgilendiren bu tür projeler, beceriksizlik ve iş bilmezlik yüzünden ne yazık ki uygulanamadı. Oysa, bakir kent güzelliği ile yeni bir Safranbolu olabilirdi. Büyük fırsatı kaçırdık. Geçen dönemde, Tire'de kent mimarisine yönelik önemli projelere imza atmıştık" dedi. 


Yeni Asır


Geri Dön