18 / 04 / 2024

Mehmet Tahmazoğlu: 20 bin konut yapmayı planlıyoruz!

Mehmet Tahmazoğlu: 20 bin konut yapmayı planlıyoruz!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, insanımızın hayatını kolaylaştırmak ve yaşam kalitesini arttırmak için 5 yıllık görev süremizde çok önemli çalışmalar yaptık. 20 bin konut yapmayı planlıyoruz dedi...



Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "insanımızın hayatını kolaylaştırmak ve yaşam kalitesini arttırmak için 5 yıllık görev süremizde çok önemli çalışmalar yaptık. Önümüzdeki dönemde vatandaşımızı kira öder gibi ev sahibi yapmaya devam edeceğiz. 20 bin konut yapmayı planlıyoruz."dedi. 


Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdüren AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatma Şahin, AK Parti II Başkanı Ahmet Üzer, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve teşkilat üyeleri 3. Organize sanayi bölgesinde fabrika çalışanları ile öğle yemeğinde bir araya geldi.5 yılda çok önemli çalışmalara imza attıklarını ifade eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, kentsel dönüşüm ve konut çalışmasından yol genişletmeye, park yapımından sosyal tesis yapımına, kültür ve sanattan spora birçok alanda projelerimizi hayata geçirerek, halkımızın hizmetine sunduk. Şehir trafiğini rahatlatalım dedik, Özdemirbey Caddesini 6 şeritli yola çıkardık. 


Yine Yeşilvadi'de açmış olduğumuz 12 şeritli yolumuzla havaalanı yolunu burç kavşağına bağlıyoruz. İnşallah 1 hafta içinde asfaltlama çalışmasına başlıyoruz. Sosyal tesis sayımızı 65'e çıkardık. 5 yılda 160 bin insanımızın faydalandığı tesislerimizde 30 ayrı braşta 41 binin üzerinde vatandaşımız faydalanıyor. 


Biz gündüz çalışıyoruz gece İngilizce kursu istiyoruz diye inşallah bir ekip oluştursunlar biz kendilerine ingilizce kursu açarız. Siz isteyeceksiniz biz yapacağız. Bizim vazifemiz yapmak ekip olarak bunun için buradayız. Amacımız sizin hayatınızı kolaylaştırmak. Birde en önemli taleplerinizden bir tanesi de konut olduğunu biliyorum. Bildiğiniz gibi önce Serinevler 250 konut yaptık, sonra Mavikent'te 1000 konut ve 1000 konut olmak üzere kira öder gibi 2000 konutta orada dağıttık. İnşallah ekip olarak önümüzde ki dönemde sözümüz de var 20 bin konut daha yapacağız dedik. Amacımız herkesi kira öder gibi ev sahibi yapmak bunu da inşallah gerçekleştirecek güce sahibiz."dedi.


Denge Gazetesi 


Geri Dön