23 / 04 / 2024

Mehmet Tahmazoğlu: Pazaryerimizi yakın zamanda hizmete sunacağız!

Mehmet Tahmazoğlu: Pazaryerimizi yakın zamanda hizmete sunacağız!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, göreve geldiklerinde iki olan semt Pazar sayısını 8'e çıkardıklarını söyledi. Mehmet Tahmazoğlu ' Pazaryerimizi yakın zamanda hizmete sunacağız ' dedi.



İlçe genelinde yapılan çalışmaları sık sık yerinde inceleyen Başkan Tahmazoğlu, Akkent Mahallesinde inşası tamamlanma aşamasına gelen Akkent semt pazarında incelemelerde bulundu. Yapılan hizmet ve çalışmalarda vatandaş memnuniyetine büyük önem verdiklerini ifade eden Başkan Tahmazoğlu, "Şahinbey ilçemiz hızla gelişiyor, büyüyor. 

İlçemizde göreve başladığımızda 2 adet pazar yerimiz vardı. Şu anda bunu 8'e çıkardık. Akkent mahallemizde Gaziantep'imiz ve Şahinbey'imizin en hızlı gelişen ve en modern mahallelerinden biri olma yolunda hızla ilerliyor. Bizde mahallemize imar planda ayırdığımız gibi plan yerini hemen inşa ettik. 

Şuan da 3.800 m2 pazarcıların kullanacağı kapalı alanı olan dev bir Pazar yerini bitirmiş durumdayız. Etrafında parklarıyla ulaşım imkanlarıyla herkesin kolayca ulaşabileceği park problemini yaşamayacağı, pazarcılarımızın da çok rahat bir ortamda pazarcılık görevini yapabileceği vatandaşlarımızın rahatça alışveriş yapabilmesi için çok modern bir Pazar yeri inşa ettik. Akkent pazar yerimizin 3800 m2 kapalı alan olmasına rağmen ortada hiç ayak yok, tek bir çatı ile çözülmüş durumda, bu hem pazarcılarımıza hem de alışveriş yapmak isteyen vatandaşımıza çok ciddi kolaylık sağlayacak bir sistem. Aynı pazardan bir tanede Narlıtepe Mahallemize yapıyoruz. Yakın zamanda hizmete sunacağımız her iki pazar yerimiz şimdiden hayırlı uğurlu olsun."dedi.


Doğuş


Geri Dön