17 / 04 / 2024

Mehmet Tahmazoğlu: Yeşilvadi 500 milyon TL'yi aşan dev bir proje!

Mehmet Tahmazoğlu: Yeşilvadi 500 milyon TL'yi aşan dev bir proje!

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yapımı devam eden Yeşilvadi projesi ile ilgili, “ Yeşilvadi 500 milyon TL’ yi aşan dev bir proje ” dedi...




Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yapımı devam eden Yeşilvadi projesi ile ilgili, “Yeşilvadi 500 milyon TL’yi aşan dev bir proje” dedi.


AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Sarı ve Mehmet Erdoğan, Şahinbey Belediyesi tarafından tamamlanma aşamasına gelen Türkiye’nin en büyük parkı olan Yeşilvadi Park alanını gezerek, incelemelerde bulundu. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu; Milletvekili Sarı ve Erdoğan’a Yeşilvadi Projesi hakkında bilgiler verdi.


BU PROJEDEN ETKİLENMEMEK MÜMKÜN DEĞİL


Yeşilvadi projesinde etkilenmemenin mümkün olmadığını kaydeden AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Sarı, “Gaziantep’in çehresini değiştirecek olan Yeşilvadi projesi kısa sürede Türkiye’de ismini duyuracaktır. 1 milyon 700 bin metrekare büyüklüğünde park alanındaki, yürüyüş yolları, yeşil alanlar, sosyal ve kültür alanları, amfi tiyatrosu, su kayak merkezleri ve göletleri ile bütünlük arz etmektedir.  Ankara  ve İstanbul gibi büyük şehirlerde dahi olmayan böyle bir projenin şehrimizde olması bizleri çok mutlu etmektedir. Böyle bir projeyi hayata geçirdiği için Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na ve ekibine çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.


500 MİLYON TL’LİK DEV BİR PROJE


Yeşilvadi projesi kapsamında park, yol ve konutun eş zamanlı ilerlediğini kaydeden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “1 milyon 700 bin metrekare büyüklüğündeki parkımızı 1 ay içerisinde tamamlayacağız. Havaalanı yolunu burç kavşağına bağlayacak olan 12 kilometre uzunluğunda 12 şeritli yolumuzda reklaj çalışması tamamlandı. Yakında asfaltlama çalışması başlayacaktır. Yeşilvadi 702 konutumuz ise, iki ay içerisinde blok blok tamamlanacaktır. Projenin bütününe baktığınız zaman Gaziantep’in çehresini değiştirecek 500 milyon TL’yi aşan dev bir projedir. Burası ayrıca çarpık yapılaşmış alanların önünü modern yapılarla kesecek ve daha sonra çarpık alanları da düzeltecek önemli bir projedir. Ben emeği geçen tüm arkadaşlarımı da, mesai arkadaşlarımı da kutluyorum. Buraya geldikçe heyecanlanıyorum. 30 Martta da vatandaşlarımız yaptığımız çalışmalar karşısında zaten yeniden vize verdiler inşallah bizde bütün enerjimizle ekibimizle birlikte hem yarım kalan devam eden projeleri tamamlayacağız hem de yeni projelerle Şahinbey’imizi ve Gaziantep’imizi çok daha iyi noktalara taşıyacağız” açıklamasında bulundu.



Milliyet


Geri Dön