20 / 04 / 2024

Mehmet Tevfik Göksu, Esenler'de yarın yatırım ve projeleri anlatacak!

Mehmet Tevfik Göksu, Esenler'de yarın yatırım ve projeleri anlatacak!

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzâkereci Volkan Bozkır’ın da katılacağı bir toplantı ile Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, 6 yılda Esenler'de hayata geçirilen yatırım ve hizmetleri anlatacak.



Kentsel dönüşümden kamu binalarına, kültür sanat faaliyetlerinden sağlık hizmetlerine, sosyal projelerden spor tesislerine kadar hayatın her alanındaki yatırım ve hizmetlerle huzur ve umut şehri haline gelen Esenler'in son 6 yıldaki büyük dönüşüm ve değişimi, büyük bir toplantı ile kamuoyuna sunulacak. İlçenin çehresini değiştiren Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, “6 Yılda Esenler Çok Değişti” sloganıyla gerçekleştireceği bir toplantı ile göreve gelişinin yıldönümünde hem 6 yıllık yatırım ve hizmetlerini anlatacak, hem de ileriye dönük projelerini açıklayacak. 


Esenler’deki dönüşüm ve değişimin görsel olarak da sunulacağı gecede, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu 40 yılda yapılabilecek hizmetleri 6 yıla nasıl sığdırdıklarının öyküsünü davetlilerle paylaşacak. Toplantıda Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzâkereci Volkan Bozkır’ın da katılacak.




Adres: Dr. Kadir Topbaş Kültür Merkezi N. Hatun Mah. Esenler-İstanbul

Tarih: 2 Nisan 2015 Perşembe

Saat: 19.00: Kokteyl 19.30: Program 

Bilgi için: Hüseyin Akman-0530 767 00 57 


Geri Dön