28 / 03 / 2024

Mehmet Üstün: İnşaat sektöründe patronların sırtında yük var!

Mehmet Üstün: İnşaat sektöründe patronların sırtında yük var!

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 5. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşan Kavi Yapı' dan Mehmet Üstün toplantıda inşaat sektöründe patronların sırtındaki yüklerden bahsetti...



Kavi Yapı' dan Mehmet Üstün'ün konuşması:


Ben aslında dinlemeye öğrenmeye geldim… Yalnızca şunu belirtmek isterim. Şimdi burada herkes aile babaları da bilir. Çocuğuna örnek vermek gerekirse... Oğluna kızına en iyi okulda okuyayım, parayı vereyim, en iyi arabayı vereyim bunu herkes ister ama herkes elindeki imkan bütçesinde bunu vermeye çalışır.


Mehmet Üstün: İnşaat sektöründe patronların sırtında yük var!


Veremiyor sonuçta. Patronda işin inanılmaz bir rekabet ortamı var. Geliri var gideri var. Finansmanı var, yükümlülüğü var. Ay sonu giderleri var. 


Ben patronlara bu kadar artniyetle yaklaşılmayı doğru bulmuyorum. Sonuçta imkanları doğrultusunda... Eğer prim sözü verilip de tutulmuyorsa, verilen sözler tutulmuyorsa savunulacak tarafı yok, diyecek bir şey yok. Ama öbür taraftan da bu kadar eleştirmeyi doğru bulmuyorum. Çünkü patronun sırtında ciddi yük var. Sattı satamadı her şekilde elemanların maaşlarını ödeyecek tedarikçiler... Bu kadar patronlara yüklenmeyi doğru bulmuyorum.



Geri Dön