19 / 04 / 2024

Mehmet Üstün kimdir?

Mehmet Üstün kimdir?

Arkadaşı Selim Başdemir ile birlikte 2008 yılında Kavi Yapı’yı kuran Mehmet Üstün kimdir? Mehmet Üstün inşaat sektörüne ne zaman girdi? İşte Mehmeh Üstün'e dair merak ettikleriniz...



Mehmet Üstün kimdir?

Mehmet Üstün, aslen Trabzonlu olup Mehmet Üstün, 1981 İstanbul doğumludur. Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat bölümü mezunudur. Üniversite eğitimine devam ederken iş hayatına da atılan Üstün, öncelikle Cevahir İnşaat’ta alışveriş merkezi ve otel projesinde görev aldı. 


Mehmet Üstün, Vakko’nun Nakkaştepe’de yer alan Genel Müdürlük binasının sorumluluğunu aldı. Daha sonra da Kavi Yapı’da başkan oldu. 


Ortaokuldan itibaren sınıf arkadaşı olan Selim Başdemir ile Mehmet Üstün, 2008 yılında Gürbaşlar Grup bünyesinde Kavi Yapı’yı kurdu.  Selim Başdemir’in 2007 yılında Türkiye’ye dönüşü ile birlikte, inşaat sektöründeki canlılığı fark eden ortaklar bu şekilde Kavi Yapı’yı hayata geçirmiş oldu. 


Mehmet Üstün Aziz Torun’u örnek alıyor..

Torunlar G.Y.O. ‘nun Yönetim Kurul Başkanı Aziz Torun’u örnek aldıklarını söyleyen Mehmet Üstün, etkilendikleri diğer firmanın ise Rönesans olduğunu söyledi.  




Home Aves Kavi Yapı'da 1+0'lar 136 bin TL! 10 bin TL peşinat!
Mehmet Üstün baba oldu!
Kavi Yapı'nın sahipleri Torunlar GYO ve Rönesans Holding'i örnek alıyor!


Geri Dön