26 / 04 / 2024

Meister Parke, Mavi Melek belgesiyle Türkiye'de!

Meister Parke, Mavi Melek belgesiyle Türkiye'de!

Meister Parke ” ile evler yeni baştan yaratılıyor … Artık dekorasyonda bazı kavramlar değişiyor...   Parkede şıklık ve tasarım, sağlık ile bir araya geliyor. O yüzden sizin de artık parkede tercihiniz “Mavi Melek ” sertifikalı Meister Parke olacak!



“Türk insanını ‘laminat ve lamine parke ' ile tanıştırarak yeni bir dönem başlatan, Meister Parke, bu yaz yaşadığı ortamları, hem baştan yaratmak, hem de daha sağlıklı bir yaşam alanı haline getirmek isteyenlere, uzun yıllar sorunsuz kullanabileceği, 9 ana gruba ait 350 'den fazla renk ve doku alternatifi ile çözümler sunuyor. Evinizdeki dekorasyonda sizin de kendinize özgü bir tarzınız olsun ve bu zevkinize göre döşediğiniz alanın uzun yıllar, sağlıklı bir şekilde rahatını sürmek istiyorsanız, dünyadaki tek ‘Mavi Melek ' sertifikalı marka olan Meister Parke 'nin sizlere sunduğu ürünlere bir göz atmanızda fayda var!


 Yaşadığımız alanlar, ne kadar bizleri yansıtıyor ya da ne kadar sağlıklı ortamlarda yaşıyoruz Hayatımızın şekillendiği yaşadığımız alanlar önemlidir, dekorasyonu, boyası, perdeleri, kapıları, pencereleri, ışıklandırmaları vs … Bu ürünlerin hepsinden sıkılıp değiştirebiliriz … Ama yaşadığımız alanın zemini yani parkeler, evimizin perdesi gibi veya boyası gibi sıkılıp hemen değiştirebileceğimiz ürünler değildir. Parke onunla yaşamanızı ister, işte burada devreye Türkiye 'yi kaliteli ve sağlıklı parke ile tanıştıran, dünyanın tek Mavi Melek sertifikalı parkesi “Meister Parke ” giriyor.

  “çünkü bizim için ekoloji sadece moda olan bir trend değildir. Biz ekolojiyi markamız için en temel unsur olarak görmekteyiz ” diyen Mavi Melek sertifikalı Meister Parke; uzun yıllar zevkle ve en önemlisi sağlıklı ve sorunsuz yaşamak isteyeceğiniz mekanlar yaratmanıza ışık tutuyor. Hiç bir kanserojen madde içermeyen parkeleri ile dünyada bir ilk olan Meister Parke, “Mükemmeliyeti seven profesyonellerin markası ” sloganıyla, 1950 'den bu yana parkede dünyanın kabul gördüğü, “en büyük ve en iyi ” markalardan biri …

MEISTER İLE FARKEDİLİR DOKUNUşžLAR

Türkiye 'de parke anlayışını değiştiren Meister 'ın tüm ürünleri, dekorasyonunuzu yeni baştan yaratmayı sağlayacak özgünlükte … Bu yaz, Meister 'ın dekorasyon aleminin en trendy renkleri ve skalası ile evinizdeki enerjiyi yükseltmenin tam zamanı! Meister bu yaz sizlere; modern ve estetik tasarımların bulunduğu, seçkin ve geniş yelpazesiyle zarif, güçlü renk ve yapı desenleriyle de rustik bir havaya sahip yaşam alanları sunuyor. Meister 'ın bu yaza özel sunduğu ürünleri; ufak ama farkedilir dokunuşlarla evinizi baştan yaratmanıza yol gösterirken, size de ortaya çıkan Meister şıklığını ve güzelliğini yaşamak düşecek! çarpıcı detayların dikkat çektiği ürün seçkisinde, mekanınıza en uygun ve renk kombinasyonlarını seçip, yaşam alanınızı daha ferah ve herkesin dikkatini çeken bir hale dönüştürebilirsiniz.

KESTİÄžİ HER BİR AĞAç İçİN YENİ BİR AĞAç DİKİYOR!

 Laminat parke, ev ve ticari yerlere göre farklılık gösteriyor. Meister koleksiyonunu, yaşam alanlarına göre en iyi kriterlere sahip parke alternatifleri sunarak her ihtiyacı karşılayabiliyor. Her zaman müşteri memnuniyeti odaklı çalışan ve ürünlerini bu doğrultuda üreten Meister 'ın, 9 ana gruba ait 50 den fazla ürünü, 350 den fazla renk ve doku seçeneği ile size farklı bir dünyanın kapılarını açacak.

Meister 'ın en önemli bir diğer özelliği ise; kendi ormanlarının ağaçlarını kullanmaları. Doğa dostu Meister, kestikleri her bir ağaç için, bir ağaç dikmesi. Kendi endüstriyel ormanına sahip olan firma, sadece parke üretimi için özel ürettiği ağaçları keserek doğayı da koruyor.

Sevdiklerinizle paylaştığınız alanları daha da güzelleştirmek ve Meister 'ın farkındalığını hissederek, keyfini yaşamak isteyenler; doğa dostu Mesiter 'ın sunduğu ürün yelpazesinden zevkinize özel seçeceğiniz ürünleri daha yakından incelemek ve görmek için: www.meister.com/en adresini ziyaret edebilir ya da (0216) 411 60 00 numaralı telefonu arabilirsiniz.

Meister Parke hakkında:

MEISTER markası 1930 yılında halı üretimi yapmak üzere Almanya 'da Josef Schulte tarafından kurulmuş ve ilk parke üretimini 1950 yılında yapmıştır. Parke üretimi dışında 1972 yılında ilk defa tavan panelleri üretilmiştir.

1993 yılına gelindiğinde MEISTER markası 3 adet ürününe DER BLAUE ENGEL (Mavi Melek) sertifikasını almıştır. Bu sertifikasyon ile hiçbir kanserojen madde içermeyen parkeleri ile dunyada bir ilk olmuştur. Günümüzde lamine, laminat, duvar panelleri, aydınlatma elemanları, mantar parkeleri, linoleum parkeleri, bakım ürünleri ve tüm yardımcı ürünlerinde DER BLAUE ENGEL sertifikasına sahiptir. 9 Ana gruba ait   50 den fazla ürünü, 350 den fazla renk ve doku seçeneği bulunmaktadır.

Amerikalı marka eksperi Walter Landor marka bir inançtır sözü MEISTER markası için bir felsefe halini almıstır. Güven, kalite ve doğru hizmet MEISTER markası ve müşterileri için vazgeçilmez olmuştur. çalışma partnerlerine ve müşterilerinden aldıkları geri dönüşler ile öz değerleri bir kez daha onaylanmıştır. İki kelime ile tanımlanabilir; güven ve yenilik …

Türkiye 'de parekende satış ve bayi satış organizasyonları Agrega Mimarlık tarafından gerçekleştirilen Meister Parke, şžair Arşi Cad No:10 Göztepe İstanbul adresinden ulaşılabilir.
Tel: 0 216 411 6 000
www.meister.com/en


Geri Dön