18 / 04 / 2024

Melek Residence projesi 2016'da tamamlanacak!

Melek Residence projesi 2016'da tamamlanacak!

Tugay Köse, haziran 2016'da tamamlanacak Melek Residence bir yanı deniz diğer bir yanı zeytin yeşili toplam 3 bin 685 m2'lik arsa üzerinde 6 blok 56 adet daire olarak inşa edildiğini söyledi.



Tugay İnşaat, üstün lokasyon özelliklerine sahip iddialı Melek Residence projesiyle bir ilke daha imza atıyor. Mudanya Halitpaşa'da inşa edilen projede tüm daireler deniz manzaralı Projelerinde çağdaş yaşamın gerekliliklerinden fazlasını sunmayı ve değerler merkezine müşteri memnuniyetini oturtmayı ilke edinen Tugay İnşaat belirlediği bu ilkeler çerçevesinde konut üretimlerini gerçekleştiriyor. 1994'ten bugüne kadar Bursa'nın farklı bölgelerinde değişik form ve mimaride yüksek niteliklere sahip olarak ürettiği ve teslimatlarını gerçekleştirdiği 9 ayrı projede, üstün müşteri memnuniyeti sağlayan Tugay İnşaat, aym kalite ve kusursuzluğu yeni projesine aktarıyor. Lüks konut projelerinin bulunduğu bölgede eşsiz lokasyonu, detaylara dikkat edilerek hazırlanan mimari yerleşimle tüm daireler için deniz manzarası ve ömür boyu huzurla yaşayacağınız sosyal alanları ile birlikte lüksü ulaşılabilir kılan "Melek Residence" Mudanya Halitpaşa'da inşa ediliyor. 


HAZİRAN 2016'DA BİTECEK

Tugay İnşaat'ın ortaklarından Tugay Köse, haziran 2016'da tamamlanacak Melek Residence bir yanı deniz diğer bir yanı zeytin yeşili toplam 3 bin 685 m2'lik arsa üzerinde 6 blok 56 adet daire olarak inşa edildiğini söyledi. Köse, bloklarında 1+1 ve 2+1 normal daireler ile 2+1 ve 3+1 çatı dublekslerin yer aldığı daire tipleri sayesinde farklı aile yapılarının değişen beklentilerini karşıladığım ifade etti. Melek Residence'ta site giriş güvenlik noktası, kamera takip sitemi, kapalı ve açık otoparkların yanı sıra özgürlüğünüze ayrılmış bin 200 metrekarelim alanda, yetişkin ve çocuk yüzme havuzu, aquaparkı, güneşlenme terasları, havuz başı kafeteryası, çocuk oyun alam, fitness center ve şarkiiterisiyle yaşamınıza değer katacak alanlar bir arada bulunuyor. Lüksün ulaşılabilir kılındığı Melek Residence projesinde daireler; sahiplerine yaşamsal ve ekonomik değerler vaat ederek lansman dönemine özel uygun fiyatlar ve ödeme koşulları ile yaşamım ödüllendirmek isteyen sahiplerini bekliyor. 


Sabah Egeli

 


Geri Dön