20 / 04 / 2024

Melih Gökçek: Keçiören benim ilk göz ağrım!

Melih Gökçek: Keçiören benim ilk göz ağrım!

AK Parti Keçiören Gençlik Kolları 4. Olağan Genel Kongresi'nde Başkan Melih Gökçek, "Keçiören benim ilk göz ağrım" diyerek konuşmasına başlayınca salonda bulunan gençlerin yoğun tezahüratı nedeniyle uzun süre konuşamadı.



Neşet Ertaş Kültür Merkezinde gerçekleştirilen Kongreye katılan  Ankara  Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in yaptığı konuşma. sık sık gençler tarafından sevgi gösterileri ve tezahüratlarla kesildi. 


Konuşmasında 2014 yılı içerisinde muhteşem bir katılımla açılışı yapılan Kuşcağız Aile Yaşam Merkezinin Keçiörenli gençlerin hizmetinde olduğunu belirten Başkan Gökçek. "Dünyanın en büyük aile yaşam merkezi olan Kuşcağız Aile Yaşam Merkezi tüm gençlerimizin hizmetinde" dedi.

 

ANKARA GÜZELSE SENİNLE GÜZEL 

Başkan Gökçek'in konuşması salonu dolduran gençlerin. "Keçiören seninle gurur duyuyor. 

Doğduğun ilçeye hoş geldin Başkan. Ankara güzelse seninle güzel, Ankara'nın gururu Melih. 

Ankara'nın mimarı Melih Gökçek" tezahüratlarıyla sık sık kesildi. 


ANKARA'DA BİR OSMANLISPORUMUZ VAR 

Konuşması sık sık tezahüratlarla bölünen Başkan Gökçek. "Bizim Ankara'da bir Osmanlısporumuz var. Bu Osmanlıspor'un en önemli konusu taraftar eksikliği. İlçe Başkanına dedim 'Takım otobüs göndersin, gençler Passoligleri'ni alsınlar, bu işleri organize edelim toplu olarak buradan semtlerden de otobüs kaldırılsın. Osmanlıspor tam Keçiören'in takımı olsun. 15 günde bir gün hiç olmazsa burada bağırdığınızın yüz katı orada bağırma imkanı bulabüirsiniz. Bu tezahüratları Osmanlıspor maçlarında da yapılmasını istiyorum" diye konuştu. 


DAHA ÇOK MİLLETVEKİLİ ÇIKARTACAĞIZ 

Yapılan tezahüratlarla konuşmasını zorlukla sürdüren Başkan Gökçek, "Allah nasip ederse 6 ay sonra seçim var ona çok iyi hazırlanmamız lazım. Bu işte en büyük yük sizin sırtınızda. 

Sizleri seviyoruz Allah sizin yardımcınız olsun. Bu seçimlerde daha çok çalışacağız, daha çok milletvekili çıkartacağız. Cumhurbaşkanımızın Sayın Başbakanımıza Emanet ettiği bayrağını bu seçimlerde anayasayı değiştirecek milletvekili sayısıyla inşallah en üst seviyeye çıkaracağız. Sizlere güveniyoruz" diyerek sözlerini tamamladı. 


Anadolu


Geri Dön