24 / 04 / 2024

Melih Gökçek: Otonomi projesi yüz akımız!

Melih Gökçek: Otonomi projesi yüz akımız!

13 bin araç kapasiteli Otonomi, açılış öncesi 6. Olağan Genel Kurul Toplantısını Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek’in katılımı ile gerçekleştirdi. Gökçek, “Otonomi projesi yüz akımız. Büyükşehir olarak elimizden geleni yapacağız" dedi.



Ortadoğu ve Avrupa’nın en büyük projesi Otonomi, 6. Olağan Genel Kurul Toplantısını bürokrasi dünyasının önde gelen isimlerinin katılımı ile gerçekleştirdi. Galeri sahiplerinin yoğun ilgi gösterdiği kurul toplantısına, Otonomi yöneticilerinin yanı sıra  Ankara  Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş katılım gösterdi. Otonomi Yönetim Kurulu ve MASFED Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Erkoç’un konuşmaları ile başlayan genel kurulda Melih Gökçek Otonomi projesinin Ankara’ya ve Türkiye’ye sağlayacağı katkılardan bahsetti. Ayrıca, yapılan hizmetin çok büyük bir hizmet olduğunu vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkanı, böyle bir projeye Türkiye’nin ihtiyacının olduğunu ve açıldıktan sonra Ankara’da özellikle ikinci el otomobil satışında başka bir alana müsaade edilmeyeceğinin gerekirse kapatılacağının şu sözlerle ifade etti;


“ Otonomi projesi yüz akımız. Biz de Büyükşehir Belediyesi olarak elimizden geleni yapacağız. Bir an önce açılması gereken, hatta geç kalınmış bir proje. Ankara’daki tüm otomobil esnafını bir araya getirecek. Ayrımcılık yapıp buraya gelmemezlik yapalım diyenler var. Açıldıktan sonra Ankara’da başka bir yerde otomobil ticareti yapılmasına müsaade etmeyiz. Arka arkaya yapılırsa kapatırız. El birliği ile bu işi yürütürüz”


Ankara’nın fuar alanı olarak eksikliğini vurgulayan Melih Gökçek, Otonomi genel kurul toplantısında bölgeye fuar alanının yapılmasının faydalarından ve seçim sonrası projesi olarak fuar alanı çalışmalarının süratle başlayacağını dile getirdi.


Geri Dön