19 / 04 / 2024

Melih Gökçek: Tema Park ya bitecek, ya bitecek!

Melih Gökçek: Tema Park ya bitecek, ya bitecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek yaptığı açıklamada bağırsalar da çağırsalar da Allah'ın izniyle Tema Park ya bitecek, ya da bitecek. Bunlar Atatürk'ün vasiyetinden de anlamıyorlar, dedi.



Ankapark’ın ilk çalışmalarından itibaren tüm gelişmeleri ayrıntılı olarak Twitter hesabı üzerinden paylaşan Başkan Gökçek, Mimarlar Odası’nın Atatürk’ün vasiyetini mahkemeden talep etmesi üzerine Atatürk’ün, Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) hakkındaki vasiyetini, “Ankara Mimarlar Odası, AOÇ konusunda Mustafa Kemal'in vasiyetinin Başbakanlıktan istenmesini mahkemeden talep etmiş. İstemeye ne gerek var. Bu vasiyet defaatle internette yer almıştı. İşte Metin” diyerek takipçileriyle paylaştı.

Vasiyette yer alan “… muhitleri güzelleştirmek, halka gezecek, eğlenecek ve dinlenecek sıhhi yerler, hilyesiz ve nefis gıda maddeleri temin eylemek, bazı yerlerde ihtikarla fiili ve muvaffakiyetli mücadele de bulunmak gibi hizmetleri de zikre şayandır” kısmını Mimarlar Odasının dikkatle okuması gerektiğini belirten Başkan Gökçek, “Büyükşehir Belediyesi ne yapıyor? Atatürk'ün vasiyetini yerine getirerek, halka gezecek, eğlenecek ve dinlenecek Ankapark'ı inşa ediyor. Mimarlar Odası’nda okuması yazması olan herkes bu kadar açık metni hala nasıl anlamadı” dedi.


-BAŞKAN GÖKÇEK; “ANKAPARK YA BİTECEK YA BİTECEK”

Twitter hesabı üzerinden AOÇ alanı ile ilgili Atatürk’ün vasiyetini paylaşarak Mimarlar Odası ve CHP’ye yüklenen Başkan Gökçek, takipçileriyle şunları paylaştı: “Bu kadar açık metne rağmen anlamazları oynayanlara yazıklar olsun ve bilsinler ki Ankapark Allah'ın izniyle ya bitecek, ya bitecek... 

Mimar Odası ve CHP istedi diye 800 trilyonluk yatırım çöpe atılamaz. Büyükşehir, yasalara uyarak, CHP ve Odaya rağmen tema parkı bitirecektir. Evet, bağırsalar da, çağırsalar da Allah'ın izniyle tema park ya bitecek, ya da bitecektir. Bu bir MGS’dir (Melih Gökçek Sözüdür).”

Ankara Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön