19 / 03 / 2024

Melih Gökçek turizmcilere Ankapark'ı gezdirdi!

Melih Gökçek turizmcilere Ankapark'ı gezdirdi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, ANKAPARK’ın 23 Nisan 2018’de açılmasının ön görüldüğünü dile getirerek, “Burası turizmin kaynağı olacak” dedi.



Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankaralı turizmcilere Ankapark'ı gezdirdi. Heyetle Ankapark alanını gezen Gökçek, beraberindekilerle "Esc Koster" isimli alete bindi. Alet, hareket ettikten kısa bir süre sonra durdu. Gökçek ve beraberindekiler, teknik ekibin yardımıyla aletten indirildi. Aletin durmasıyla ilgili bilgi veren Gökçek, "Makinanın güvenlik sensörleri, yakın bir alanda bulunan kişileri tespit ettiği için yolcuları koruma amaçlı durdu." açıklamasını yaptı.


Başkan Gökçek, parkın açılışının ise 23 Nisan’da yapılmasını ön gördüklerini dile getirerek, “Bu sene biter burası ama erken açarsak ölü doğar. Ama önü açık bir tarihte açarsak çok daha iyi olur. Biz nasip olursa önümüzdeki sene Nisan ayında açmış olacağız” ifadelerini kullandı. Gökçek, parkın işletmesini ise dünya üzerinde en az 10 adet yer işleten bir firmaya vermek istediklerini söyledi. Gökçek, birçok kişinin ‘neden buraya bu kadar para yatırdın?’ şeklinde soruları ile karşı karşıya kaldığını ifade ederek, “Ankara turizmde sıfır Ankara’ya sadece diplomatlar geliyor. Turist olarak gelen yok. Burası turizmin kaynağı olacak” değerlendirmesinde bulundu.


AA


Geri Dön