19 / 04 / 2024

Melih Gökçek'ten Ankapark resti: Ya bitecek ya bitecek!

Melih Gökçek'ten Ankapark resti: Ya bitecek ya bitecek!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Ankara’nın en büyük projelerinden birisi olan Ankapark’ın yüzde 65’nin tamamlandığını açıkladı. Gökçek; Ankapark, Ya bitecek, Ya bitecek, bu kadar yatırım 3 tane odacı istedi diye sokağı mı atılacak, dedi.



Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankapark'm yüzde 65'nin tamamlandığını ancak bazı odaların ideolojik davranmaları nedeniyle bu projeyi engellemeye çalıştıklarını belirterek, "Ankapark, Ya bitecek, Ya bitecek, bu kadar yatırım 3 odacı istedi diye sokağa mı atılacak" dedi. Danıştay'ın Ankapark'la ilgili yürütmeyi durdurma kararı almasıyla ilgili twitter sayfasından açıklamalarda bulunan Gökçek, "Ankaralı Melih Gökçek ve Belediye Meclisi'ni seçmiş, tercihleri onlara emanet etmiş. İşine gelse de gelmese de onların tercihini kabul edeceksin arkadaş. Yeni yasal düzenleme geliyor. Artık bu tip mahkeme kararları 3 ay içerisinde neticelenmeli. İdare mahkemeleri yerindelik kararı veremez. Bu konuda önümüzdeki haftadan itibaren Anayasa Mahkemesi'ne başvuracağız" dedi. 


"3 tane odacı istedi diye" Gökçek, tvvitter hesabından, Ankapark inşaatının son görüntüleri ile Ankapark'ta yapılan "Roller Coaster" denemelerine ait görüntüleri de paylaştı. 

Gökçek, Tvvitter'dan şu mesajları paylaştı: "İnşallah Ankapark ya bitecek, ya bitecek. Bu kadar yatırım üç tane odacı istedi diye sokağa mı atılacak? 

Bu plan geçeli yıllar oluyor. Sayısız ihale yaptık, işin yüzde 65'i bitti. Mahkeme kararıyla durdur.

Nerede kamu menfaati? Nerede sorumluluk? Bir işi yaparken 2 sene bu mahkeme kararının sonucu ne olacak diye mi bekleyeceğiz. Yeni yasal düzenleme geliyor. Aıtık bu tip mahkeme kararlan 3 ay içinde neticelenmeli. Kamu hizmetleri sorumluluğu olmayan 3 odacının engeline takılmamak"


Milliyet Ankara 


Geri Dön