26 / 04 / 2024

Melikgazi Belediyesi TOKİ bölgesinde spor salonu yaptı!

Melikgazi Belediyesi TOKİ bölgesinde spor salonu yaptı!

MELİKGAZİ Belediyesi, Mimarsinan Demokrasi Mahallesi TOKİ bölgesinde çok amaçlı spor salonu yaptı. Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, spor salonunun, bundan böyle hem eğitime hem de spora katkı ve destek vereceğini söyledi.



Mimarmisan Demokrasi Mahallesi'ndeki Yavuz Sultan Selim Camii’nde kılınan Cuma namazı sonrası spor salonunun açılışıyla ilgili düzenlenen törene, AK Parti Kayseri Milletvekilleri İsmail Tamer ve Sami Dedeoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık, İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu, Melikgazi Meclis Üyeleri, mahalle muhtarı, belediye daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Melikgazi Belediyesi’nin özellikle çok amaçlı ve bölgesel yatırımlara önem verdiğini ve bu tür yatırımlar ile toplumun sosyal yaşamına da renk kattığını bununla da örnek gösterildiğini söyledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ise örnek ve referans belediyenin sözde olmadığını, Melikgazi gibi özde olunması gerektiğini, ayrıca Melikgazi Belediye Başkanını ve ekibini kutladığını kaydetti. 


Hasan Polatkan Ortaokulu ve Andan Menderes İlkokulu’nun ortak kullanacağı spor salonunun bir bölge tesisi olduğunu anımsatan Başkan Memduh Büyükkılıç, da ''Melikgazi Belediyesi; eğitimin, sporcunun ve sanatın dostu ve destekleyicisidir. Her vesilede bu yönde yatırım ve hizmet sunmaktadır. Çünkü modern ve planlı yapılaşma gerçekleştirilen Melikgazi’de bir de sosyal ve kültürel hayatın idamesi söz konusudur. Zaten esas olan insana yapılan yatırımdır. Hizmetin odak noktası insana yapılan yatırım ve hizmettir. Bugün burada hem eğitim hem de spora aynı anda yatırım ve hizmet sunuyoruz. Arsası müsait olan ve spor salonu ihtiyacı bulunan Mimarmisan Demokrasi Mahallesi,  TOKİ  alanında çelik taşıyıcı sistem ile spor salonu inşa ettik. Hem spor salonu hem de sahne gösteri salonu olarak hizmet verecektir. Bu tesisi Hasan Polatkan Ortaokulu ve Andan Menderes İlkokulu ortak kullanacak. Çok amaçlı spor salonuna katlanabilir potalar, voleybol sahası, sahne, kafeterya, soyunma odası, idare odası ve wc’ler yapılmıştır. Tesis, çelik çatı ile kaplanmıştır. Eğitime ve spor camiasına hayırlı olsun'' dedi. 


Açılış töreninde Melikgazi Belediyesi Bedensel Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ile Mimarsinan Karate Spor Kulübü tarafından özel gösteri sergilendi. Kayseri eğitim kurumları adına Kayseri Milletvekili Sami Dedeoğlu tarafından Başkan Memduh Büyükkılıç’a eğitime yapılan yatırım ve hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi verildi. Melikgazi Belediyesi’nce çok amaçlı spor salonu açılış töreninde aşure dağıtıldı. 


Hürriyet 


Geri Dön