19 / 04 / 2024

Melikgazi Gölbaşı asfaltlanıyor!

Melikgazi Gölbaşı asfaltlanıyor!

Memduh Büyükkılıç, Ağırnas Bölgesi, Gölbaşı semtinde yer alan yollarda genişletme ve düzenleme çalışmasını tamamladıklarını 1 cadde ile 5 sokakta yoğun bir asfaltlama çalışması gerçekleştirdiklerini bildirdi.



Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Ağırnas Bölgesi, Gölbaşı semtinde yer alan yollarda genişletme ve düzenleme çalışmasını tamamladıklarını 1 cadde ile 5 sokakta yoğun bir asfaltlama çalışması gerçekleştirdiklerini bildirdi. 

Yol genişletme ve düzenleme çalışması yaptıklarını ve bu çalışma ile 1 cadde ve 5 sokak ile bunlara bağlantılı yollarda asfalt çalışmasını tamamladıklarını hatırlatan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, 1 cadde ile 5 sokak ve bunlara bağlantılı yollarda 5 bin ton alt yapı malzemesi ile 2.500 ton asfalt kullanıldığını belirtti. 

Yapılan çalışmaların semt halkına hayırlı olsun temennisinde bulunan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları söyledi. 

"Ağırnas Bölgesi, Gölbaşı semtinde güvenli ve seri bir ulaşım için öncelikle imar planında yer alan cadde ve sokaklar açıldı. Gölbaşı çevresi ile ve doğası ile uyumlu çalışmalar başlatılmıştır. 

Bu semte yer alan 1 cadde ile 5 sokak ve bunlara bağlantılı tüm yollarda alt yapı çalışmasını gerçekleştirdik. Asfaltlama çalışmasını da tamamladık. Yol genişletme ve çevre düzenleme sonrası Gölbaşı Semtinin tüm yolları asfaltlandı. 

Semt halkına hayırlı olsun. Gölbaşı semtinde geçen hafta Cuma günü halk günü yapmıştık. 

Bu halk gününde öğrencilere ekmek arası döner ve vatandaşlara aşure ikramında bulunmuştuk.

Bu ziyarette Gölbaşı Halkı bizden yollarının kış ayı gelmeden yağmur ve çamurdan kurtulmak istediklerini belirttiler. Bizde hafta sonu planlı bir çalışma ile Gölbaşında 2.500 ton asfalt kullanarak isteklerini yerine getirdik. Çamurdan kurtuldular. Hayırlı olsun dedi." dedi. 

Gölbaşı Mahalle Halkı ile Mahalle Muhtarı Muharrem Uzun, "Biz istedik 2 iki gün içinde asfaltsız yolumuz kalmadı. Bu kadar kısa bir zamanda yapılacağını ummuyorduk. Melikgazili olmanın farklılığı bizde yaşadık. Başkan Dr. Büyükkkılıç'a teşekkür ediyoruz" dediler. 


Deniz Postası


Geri Dön